Acest site foloseste cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor, în concordanță cu informațiile detaliate prezentate aici .

AMENDA, BAT-O VINA!


Traficul din oraș a devenit, în ultimii ani, cel mai stresant lucru pentru șoferi. Bară la bară de dimineața până seara, să pierzi timpul stând în mașină zeci de minute, să cauți zilnic străzi, străduțe, alei sau mai știu eu ce variante, în speranța că, poate azi se circulă mai bine pe acolo și astfel ajungi mai repede la serviciu. În fiecare dimineață mă trezesc cu gândul la locul de parcare din fața școlii unde las copilul.

Nu știu cum se face, dar niciodată nu-l găsesc. Am îndrăznit să parchez neregulamentar, după ce am dat 2 ture de clădire fără a găsi vreun loc liber. Și, bineînțeles, că am primit amendă. Am găsit în geam un proces verbal prin care eram anunțată că mi s-au acordat 2 puncte de penalizare pentru parcare în loc nepermis și 420 de lei amendă. Intrasem în panică știind că ziua de salariu venea abia săptămâna următoare, iar buzunarele noastre erau deja, aproape, goale.

Știam că, dacă plătesc amenda în 48 de ore, voi plăti doar jumătate, dar de unde să iau, de la cine să mă împrumut? Am sunat o prietenă să-i cer, nu a avut, am sunat alta, din nou fără succes. Însă, aceasta din urmă, mi-a recomandat să iau un credit rapid de la Viva Credit® spunându-mi că sigur voi rezolva problema. Asta am și făcut, de pe telefonul mobil, chiar în acel moment.

Am intrat pe site, am completat un formular cu datele personale, suma de care aveam nevoie și perioada de creditare. Apoi am făcut o poză buletinului și am trimis-o către companie, prin e-mail. În câteva minute am primit aprobare pentru împrumutul rapid, iar în 2 ore banii mi-au fost virați în cont. Am urcat la volan și am pornit către cel mai apropiat bancomat. Incredibil, dar adevărat. Am plătit amenda în aceeași zi, bucuroasă, evident, că am achitat doar jumătate.

Creditul Până la Salariu de la Viva Credit® m-a scos din bucluc. E rapid, de încredere și foarte transparent!

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00