Acest site foloseste cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor, în concordanță cu informațiile detaliate prezentate aici .

Cum am ajuns să iau Credit Până la SalariuNu voi înțelege niciodată de ce începutul anului școlar nu corespunde cu ziua mea de salariu! Sau de ce angajatorul meu nu mă plătește mai devreme? Măcar în septembrie. Cer prea mult? Evident! Cui îi pasă că, de fapt, o mare parte din leafa mea merge la plata datoriilor, nu a facturilor. Pe astea le plătesc după ce înapoiez banii împrumutați. Să nu credeți că-s vreo risipitoare de bani. Chiar nu sunt. Dar, atunci când ești singura care aduce bani în casă, ai doi copii mici (dacă-s minori, sunt mici, nu?) și un soț pensionat pe caz de boală, lucrurile se complică puțin. Și nu, nu-mi plâng de milă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține sănătoasă ca să pot avea grijă de copiii mei. Restul sunt detalii.

Dar hai ca mă întind la vorbă și uit ce vreau să zic. Mă plângeam mai sus de lipsa totală de sincron între începutul anului școlar și ziua mea de salariu. Iar anul ăsta, acest „dezechilibru” m-a cam dat peste cap. Rău de tot. Dar știți de ce? Anul ăsta am doi elevi, nu doar unul! Merge și fiică-mea în „minunata” clasa 0. Scuzați ghilimelele, dar eu chiar nu înțeleg cui i-o fi trebuit. De ce să le furi un an din copilărie? În fine, oi fi eu mai superficială și nu înțeleg anumite lucruri.

Pe 10 septembrie primesc un mail de la învățătoarea lui Radu: ședință cu părinții. Obligatorie. Evident că este, că doar se strâng bani pentru cretă, marker, topuri de hârtie (de toate culorile, dacă se poate), hartă nouă, bureței nu știu de care, dezinfectant. Și tare mi-e teamă că „ne paște” și o tablă magnetică.

În două ore mai primesc un mail! De data asta „vinovata” e Ana! Viitoarea ei învățătoare ne convoacă și ea la ședința cu părintii. Și ghici ce? E în aceeași zi și aceeași oră!

Nu vreți să știți cum, peste două zile, alergam de la un etaj la altul: la 3 mi se cereau bani pentru nu știu ce proiector, iar la 4 pentru o mână de var care s-a dat cu scopul de-a „schimba aerul în clasă”. După o oră de alergat între clase aveam, deja, amețeli severe. La un calcul sumar făcut pe trepte, învățământul ăsta obligatoriu și „gratuit” mă costă mai mult decât salariul meu.

Ajunsă acasă, fac o mică „ședință” cu soțul din dotare. Îi prezint lista cu ce rechizite avem de cumpărat pentru ambii copii, plus fondul claselor (că anul ăsta e super ofertă: doi la o școală). Verificăm ambele portofele și ne dăm seama că nu ne ajung bănuții nici măcar pentru a umple un ghiozdan. Panică! Ce ne facem? În trei zile începe anul școlar și noi nu avem bani suficienți. Mie, salariul îmi intră pe card abia la sfârșitul lunii iar noi nu am ajuns nici măcar la jumătatea ei. Și, cum noaptea este un sfetnic bun, mi-am petrecut-o cu ochii în tavan, gândindu-mă la cine aș putea să mă împrumut. Mi-am făcut o listă în minte și mi-am spus că mâine, cum ajung la birou, mă apuc să dau telefoane, să văd cine mă poate ajuta cu niște bani.

„Vaaaaai, dar abia ne-am întors din concediu și nu mai avem niciun ban”, „Vio, draga mea, e mama în spital, trebuie s-o operăm și toți banii merg pe medicamente și medic”, „Nu am, îmi pare rău”. Sunt doar câteva din răspunsurile pe care le-am primit. Chiar nu mai știam ce să fac. O colegă de birou, care e martoră la toate discuțiile purtate la telefon, îmi sugerează, ca o ultima soluție, să fac un împrumut la bancă. Ce bancă, Doamne iartă-mă, îti dă bani într-o zi? Și-n plus, eu nu am nevoie de o sumă foarte mare. După calculele mele, nu-mi trebuie decât 700 de lei. Și dobânda? Doamne, nici nu vreau să mă gândesc. Și totuși, îmi iau inima în dinți și intru să caut pe Google, că doar el le știe pe toate. Dau căutare „Împrumut rapid”. Brrrrrr, mi s-a făcut pielea găină. Tot felul de cămătari deghizați sub tot felul de firme. Doamne ferește! Ăștia mă lasă și fără casă pentru 700 de lei. Închid calculatorul și ies la o țigară. Mă întorc. Îl deschid iar. Încerc altceva. „Împrumut până la salariu”. Mie, de fapt, asta îmi trebuie. Prietenul meu, Google, îmi însira iar o listă, pe care mă apuc s-o studiez. După vreo două pagini deschise de mine cu multă încredere și închise de frică, găsesc ceva care mă avantajează. Împrumut online, culmea, până la salariu ( o să râdeti, dar chiar așa se numește), suma mică, dobânda la fel și nici nu mă pun să le aduc și certificatul de deces al bunicilor în toată grămada de acte. De fapt, nici nu vor prea multe. Buletin de identitate scanat și un act cu care să demonstrez că sunt angajată. Nimic mai simplu. Ah, și încă ceva, banii îmi intră în cont în aceeași zi. Gata! M-am hotărât să apelez la ei. Mă apuc să completez formularul la ei pe site. Îmi las datele personale, o adresă de mail și un număr de telefon. Le menționez suma pe care aș vrea s-o împrumut și-mi zic în gând „Doamne ajută!”. Nu trece o oră și primesc telefon de la ei. O fată foarte amabilă îmi pune niște întrebări, îmi explică condițiile și SURPRIZĂ!!!! Pentru că e prima dată când împrumut bani de la ei, dobânda este 0! Da da, ați auzit bine! Dobândă 0%! Iau 700 de lei, returnez tot atât în maxim 35 de zile. Oamenii ăștia chiar au condiții avantajoase!

Ce să vă spun? La ora 17.00, în aceeași zi, banii erau în contul meu, iar seara eram cu plozii în hypermarket alegând ghiozdane cu Elsa și Star Wars, caietele cu praf de zâne pe ele și penar cu ochi fosforescenți. Ce să mai, copii fericiți – părinți fericiți!

Viva Credit, împrumutul până la salariu luat de la voi, m-a scos dintr-un mare impas! Sunteți cei mai buni, dar asta v-am zis-o și la telefon!


Castigatorii celei de-a doua extrageri din cadrul concursului Fii mobil si castiga cu Viva Credit:

ALEXANDRESCU MARIAN IRINEL
MANOLE VIRGIL
BOSNEAGA LUCIAN
CIRSTEA CRISTIAN
CRACIUN ANDREI

Castigatorii primei extrageri din cadrul concursului Fii mobil si castiga cu Viva Credit:

ULEI CRISAN CRISTINA ADINA
GORGOTA ANDA MARIA
DINU GABRIEL
ZAMFIROIU MIHAELA
TRASCA STROE DANIEL

Am lansat noua campanie TV! Viva Credit - Sustine prietenia!


Faceti cunostinta cu omul-bancomat!

Am cautat un personaj care sa poata ilustra modul in care functioneaza produsul nostru, Credit Pana la Salariu. Dupa lungi deliberari am ales: omul-bancomat. Pentru ca asa e, banii imprumutati de la noi ii poti ridica de la bancomat. Si pentru cei care n-au apucat sa vada campania noastra TV cu Omul-Bancomat , gasiti toate clip-urile pe canalul nostru de pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGReE9iINdJh1aBIiCfmvyA

Am lansat campania TV


100 lei fara dobanda

În perioada Sărbătorilor de Iarnă am decis să oferim clienților noștri împrumuturi promoționale de 100 lei. Cu dobândă zero. DAE 0.
OK. Dacă nu credeți în Moș Crăciun probabil vă întrebați care este șmecheria cu acest credit. Pentru că deja ne-am obișnuit să fim păcăliți de diverse oferte care pretind ceva, dar în final se dovedesc a fi complet altceva. Cum sunt creditele cu dobândă zero doar pentru primele câteva rate.

Nu este nici o șmecherie. Chiar oferim de Sărbători un credit promoțional fără dobândă și fără nici un comision, cu DAE zero.  Ne face plăcere să vă ajutăm să treceți mai ușor peste cheltuielile din perioada sfârșitului de an și să încercați gratuit serviciile noastre.

94% din clientii Viva Credit ar recomanda serviciile noastre prietenilor si cunostintelor

Stiam deja din email-urile si telefoanele dvs. ca sunteti in general multumiti de serviciile noastre. 

Dar am hotarat ca in cadrul sondajului de opinie condus la sfarsitului lunii iulie 2011 sa punem totusi intrebarea: "Cat de probabil este sa recomandati serviciile noastre prietenilor si cunostintelor dvs?". 

94% dintre clienti ar recomanda serviciile noastre prietenilor si cunostintelor.

DAE

Dobanda anuala efectiva (DAE) care apare pe pagina noastra de web a starnit nedumerire si in unele cazuri chiar indignare. Pe site-ul nostru am pus o explicatie despre cum se calculeaza DAE si de ce DAE este o formula nepotrivita pentru creditele pe termen scurt, de tipul celor oferite de noi  (https://vivacredit.ro/home/dae).

Noi credem ca exista diverse instrumente financiare pentru diverse nevoi. Noi oferim un instrument pentru nevoi pe termen scurt. Bancile pe termen lung. Fiecare produs are un DAE specific. Mai important decat DAE este costul total al creditului; atunci cand ne imprumutam, vrem sa realizam ceva cu banii respectivi si este rational sa realizam ce ne-am propus cat mai ieftin cu putinta.

Majoritatea creditelor de consum oferite pe piata sunt de durata lunga, de minim 6 luni. Sumele minime depasesc de obicei 500 RON. Nu are rost sa imprumutati sume mai mari decat va trebuie pe perioade mai lungi decat va trebuie. Chiar daca DAE este de 10 ori mai mic, in final s-ar putea sa platiti dobanzi mult mai mari. 

In plus, exista situatii in care banii va trebuie foarte repede; banii care vin la timp valoreaza mult mai mult decat banii care vin prea tarziu.

Creditul pana la salariu

Am botezat astazi produsul nostru:  "Credit pana la salariu".

Mai multa lume ne-a intrebat care este utilitatea unui credit rapid cu perioada de maxim 30 de zile (pana la primul salariu). Cu siguranta un asemenea imprumut nu este o solutie pentru problemele financiare pe termen lung; nu putem rezolva o problema pe termen lung cu o solutie pe termen scurt.

Daca dorim sa cumparam o casa, este potrivit sa luam un credit pe termen lung; vom locui in casa respectiva multi ani.

Daca ne confruntam insa cu o cheltuiala nepravazuta -- o factura neplatita la timp, o urgenta medicala etc. -- si avem nevoie urgenta de bani pentru doar cateva zile, cat sa trecem "hopul", poate fi mai potrivit si mai ieftin un credit pe termen scurt.

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

 • Ai bani de dat urgent?

  Se întamplă uneori să trebuiască să faci o plată urgent, și să nu mai poți aștepta până în ziua de salariu. E normal, mai pațim și noi din când în când :) Te putem ajuta, rapid, elegant si fără dureri de cap!

 • "Sunteti de incredere si de mare ajutor la nevoie!!! Va felicit si nu in ultimul rind, mii si mii de multumiri." Sanda S., 19/08/2015

 • "Super profesioniști, o instituție care nu te lăsa la greu." Elenita T., 10/04/2016

 • "Sunteti prompti si va multumesc. Vom mai colabora de dragul echipei dvs. Sunteti super. Felicitari si multumesc." Elena D., 04/05/2016

 • "Vad ca sunt si multe pareri mediocre ori negative. Eu personal sunt foarte multumita. Totul fiind online, sunt ceva formulare si verificari de facut, dar in acelasi timp e mai comod, totul realizandu-se din confortul propriei case." Andra Sorina P., 11/05/2016

 • "Va multumesc ca existati si va rugam sa ne ajutati in continuare. Eu sunt ff incantata de serviiciile dvs. si va recomand la toata lumea." Maria L., 13/12/2013

 • "Va multumesc pentru promtitudine. Sunt foarte incantata ca beneficiez de ajutorul dvs., ori de cate ori am nevoie, pentru mine este de un real folos. Acum stau linistita ca pot rezolva micile probleme financiare mai usor si fara bataie de cap. Va doresc o zi buna." Madalina M., 07/01/2014

 • "Stimata firma Viva Credit, va multumesc. Ajutorul dvs a venit in timp record…sunteti super, nu am cuvinte. Va multumim din tot sufletul. Milioane de multumiri, va pup cu mult drag." Daniela K., 16/01/2014

 • "Multumesc pentru colaborare, o sa mai apelez la servicile dumneavoastra cu incredere." Iosif D., 13/09/2013

 • "Va multumesc pentru ca ati fost intotdeauna foarte corecti, sunteti un mare ajutor pentru noi, cei care nu avem o situatie financiara destul de agreabila, m-ati ajutat de fiecare data si sper ca o veti face si de acum inainte." Alexe M., 18/03/2013

 • "Multumesc, apelez cu incredere la Viva Credit pentru ca ma ajuta atunci cand am reala nevoie!" Palade H., 13/03/2013

 • "Va multumesc mult pentru amabilitatea dvs si pentru cum ne tratati, ca si clienti." Carmen S., 05/12/2013

 • "Eu va multumesc pt. ajutorul acordat la nevoie ... voi mai apela negresit, sunteti un prieten adevarat... O zi buna va doresc!" Marioara S., Tasnad, 10/01/2012

 • "Va multumesc mult pt amabilitatea cu care serviti clienti si pt serviciile oferite" Crina R., Satu Mare, 07/12/2011

 • "In primul rind, doresc sa va mutumesc mult pentru sprijinul real pe care il acordati. Gasesc ca este un serviciu neobisnuit, rapid si foarte eficace. Sincer felicit firma pentru serviciile oferite si mai ales pentru promtitudinea rezolvarii cererii." Cristian P, 24/10/2011

 • "Sunt sigur ca am facut o alegere buna apeland la serviciile dumneavoastra. Va multumesc pentru rapiditatea cu care am fost servit intr-o situatie de extrema urgenta." Ion M, Bucuresti, 18/10/2011

 • "Va multumesc din suflet pentru aprobarea acestui imprumut, m-a scos dintr-o situatie urgenta! Sanatate si toate bune!" Sergiu C., 10/04/2014

 • "Multumesc pentru sprijin. Un prieten adevarat este acela care iti ofera ajutorul atunci cand "arde". Sa auzim de bine si sa va dea Domnul sanatate!" Violeta G., 04/05/2011