Acest site foloseste cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor, în concordanță cu informațiile detaliate prezentate aici .

Transformă-ţi pasiunea în afacere cu ajutorul unui credit rapid

Se spune că oamenii care-şi urmează pasiunea sunt cei mai câştigaţi, lucrează cu drag şi nu se simt încorsetaţi de un simplu job. Ai fi încântat să îţi asiguri traiul făcând ceea ce te pasionează şi la care eşti bun în mod natural?

De pildă, cum ar fi să te reinventezi mereu, indiferent de vârstă? Să te regăseşti în activităţile defăşurate, să iei o decizie care-ţi va schimba radical viaţa. Să-ţi urmezi pasiunea, să o plantezi în viaţa ta.

Pune punct clipelor monotone, începe să investeşti în tine şi indiferent de vocaţia ta, alege acum să o transformi în realitate. Dacă partea financiară ar fi o problemă în acest moment, poţi să apelezi la un credit rapid, care nu numai că-ţi oferă şansa să câştigi mai mult, dar cu ajutorul talentului tău nu vei avea o gaură în buget. Dacă faci din pasiunea ta o mică afacere, creditul se va acoperi de la sine, prin dedicaţia investită.

Nu mai sta pe gânduri! Ia un credit nebancar și pune pe picioare afacerea ta. E simplu, rapid, confidențial, 100% online. E pentru tine!

Viaţă prosperă

Este dovedit faptul că persoanele cu vocaţie câştigă cei mai mulţi bani pentru că sunt cei mai buni în ceea ce fac. Lasă vocaţia să-şi facă loc în viaţa ta şi niciodată nu vei mai simţi că munceşti.

Dacă eşti pasionat de modă, designul hainelor, tot ce îţi trebuie ca să croieşti un început este o maşină de cusut şi categoric schiţele tale vor prinde viaţă. Poate necesiţi un mic ajutor financiar pentru a trece la fapte, astfel poţi să optezi pentru un împrumut fără acte, pe care-l accesezi online. Completezi o simplă cerere si trimiţi copia de buletin pe email, mai apoi vei primi o aprobare şi banii doriţi vor fi transferaţi în contul tău în cel mult 2 ore.

Te fascinează arta, fotografia de pildă şi vrei să fii un profesionist. Dacă deţii un aparat, poţi apela la cursuri de profil şi să începi propria afacere. Să mergi la evenimente şi să creezi diverse pictoriale şi astfel să câştigi prin pasiune. În acest sens, până ce te pui pe picioare, un credit rapid îţi va fi de un real folos. Poate constitui un ajutor în achiziţionarea unui nou aparat sau pentru accesoriile mult dorite. Creditul nebancar este flexibil, tu alegi suma dorită între 100-1000 lei, fără dosare analizate, cu dobândă fixă, accesibil oricui cu vârsta peste 21 de ani, iar dobânda şi comisionul la primul împrumut sunt 0%.

Cum pot câştiga din pasiune?

Dintotdeauna te-a atras industria IT, eşti un adevărat geniu, dar jobul este în alt domeniu. Cursurile şi certificările sunt din ce în ce mai accesibile atât ca preţ, cât şi ca perioada scurtă de asimilare a informaţiilor. De altfel, IT-ul este în plină ascensiune, este o cerere tot mai accentuată de specialişti şi dacă eşti pasionat, cu siguranţă merită. Gestionezi împrumutul după bunul plac, în funcţie de buget, alegi singur numărul de zile până la scadență, urmând să achiți atunci când ai banii, în termen de maxim 35 zile.

Împrumut cu drag

Este un privilegiu să lucrezi pentru tine, să caştigi bani desfăşurând o activitate de care-ţi este cel mai drag. Acum când te poţi ajuta oricând de un credit online, eşti doar la un pas de a duce pasiunea pe treapta de afacere. Îţi trebuie un venit stabil, un card sau cont bancar pentru transferul banilor, iar rambursarea anticipată vine fără comisioane sau alte penalități.

Indiferent cât de mult ai mers pe un drum greşit, poţi schimba direcţia oricând. Alege corect! Alege pentru tine!


Modalităţi de a obţine un venit suplimentar

Cu toţii ne dorim o viaţă mai frumoasă, mai uşoară, mai mulţi bani. Şi acum, de ce să nu recunoaştem, ne-ar plăcea ca totul să se întâmple fără să facem noi nimic. Cum s-ar spune: „să pice pară mălăiaţă în gura lui nătăfleaţă”. Dar cum norocul este foarte selectiv şi îi loveşte pe prea puţini dintre noi şi destul de rar, avem două variante: ori visăm la cai verzi pe pereţi şi aşteptăm să câştigăm la loto, chiar dacă nu jucăm ori căutăm să muncim mai mult şi mai bine. Ştiţi că norocul ni-l mai facem şi noi, cu mâna noastră. Şi cum nişte bani în plus nu strică niciodată, fie că suntem angajaţi, studenţi sau pensionari, am căutat câteva modalităţi prin care putem obţine un venit suplimentar.

1. Vinde ce nu îţi mai trebuie. Occidentalii nu sunt fraieri când fac aşa-numitele târguri de vechituri. Scot la vânzare orice obiect de care s-au plictisit, o haină care nu le mai vine bine sau pantofi care nu mai sunt la modă. Aşa că tu de ce nu ai face acelaşi lucru? Nu e nicio ruşine în a câştiga bani din ceva pe care tu l-ai plătit la un moment dat. Aşa că poţi începe curăţenia generală, chiar dacă nu se apropie nicio sărbătoare.
2. Dacă eşti pasionat de sport, poţi oricând să îţi oferi serviciile celor mai puţin pricepuţi dar care tare şi-ar dori să ducă şi ei o viaţă activă şi să aibă acei muşchi pe care doar în reviste i-au văzut vreodată. Să fii antrenor personal poate fi extrem de măgulitor şi mai ales, profitabil.
3. Rămânem în aceeaşi schemă şi îţi spunem că dacă ai terminat o facultate de limbi străine, română, matematică, fizică etc. poţi oricând să dai meditaţii. Îţi mai aduci aminte câţi bani dădeau părinţii tăi ca să poţi învăţa suplimentar? Gândeşte-te că acum tu eşti cel care poţi câştiga astfel.
4. Te crezi talentat la scris? Îţi place să îţi pui gândurile şi trăirile pe hârtie? De ce să nu le pui pe internet? Îţi poţi face singur şi gratis un blog. Dar aici durează destul de mult până poţi ajunge să câştigi bani. Este un proiect pe termen lung şi trebuie să lucrezi constant la el ca să speri că îţi va şi aduce un venit la un moment dat.
5. Poţi să devii mistery shopper. Aşa-numitul client misterios, care este plătit ca să verifice modul în care acţionează angajaţii unei companii sau dacă serviciile sunt cele aşteptate. Totul se desfăşoară în urma unui plan bine stabilit de către angajator iar clientul misterios trebuie să afle în câteva minute tot ce primeşte pe listă şi trebuie să abă grijă să nu se dea de gol.
6. Îţi plac copiii? Te pricepi să ai grijă de ei şi să îi faci să se simtă bine? Atunci poţi să îţi oferi serviciile de baby-sitter. Sunt atâţia părinţi disperaţi că nu au cu cine să îşi lase copiii ca să petreacă şi ei o seară liniştită sau să meargă să îşi rezolve diverse probleme şi atât de puţini baby sitteri buni.
7. Te pricepi să tricotezi? Sau să pictezi pe textile? Sau să faci obiecte decorative? Activităţile hand-made au luat o amploare deosebită în ultimii ani iar oamenii încep să le aprecieze la adevărata valoare. Aşa că dacă ştii că ai un talent pe care nu l-ai speculat până acum, ar fi un moment excelent să începi.
8. Şi fotografia îţi poate aduce un venit suplimentar substanţial dacă ai talent şi un aparat bun. Îţi faci un portofoliu, o pagină de internet şi te faci cunoscut pe paginile de socializare şi ai şanse să începi să găseşti clienţi. Cui nu-i place o fotografie frumoasă, dintr-un moment important al vieţii?
9. Poţi face curăţenie în casele cunoştinţelor. În condiţiile în care mulţi muncesc de dimineaţa până târziu în noapte, o persoană pricepută şi îndemânatică este foarte apreciată şi răsplătită pe măsură.
10. În acelaşi registru al oamenilor ocupaţi, îi poţi ajuta făcând diverse comisioane pentru ei. Fă cumpărături pentru ei, du sau ridică haine de la spălătorie, plăteşte facturi etc.
11. Dacă te pricepi la croitorie şi ai şi o maşină de cusut, poţi începe să faci haine pe placul clienţilor. Întotdeauna o rochie făcută pe comandă va fi cu mult mai apreciată decât una cumpărată din magazin, pe care o mai au alte 5 colege de serviciu.
12. Îţi plac animalele? Ştii să le îngrijeşti? Oferă-ţi serviciile celor care muncesc prea mult şi nu mai au timp să se ocupe de ele. Poţi plimba câinii, poţi curăţa acvarii sau cuştile hamsterilor.
13. Dacă eşti maestru în bucătărie, poţi să pregăteşti meniuri de sărbătoare pentru cei ocupaţi sau dulciuri pentru devoratorii de bunătăţuri. Cu cât eşti mai talentat, cu atât vei primi mai multe comenzi şi vei găsi mai mulţi clienţi. Cui nu îi place să mănânce bine?

Pentru că nu suntem superstiţioşi, ne oprim la 13 modalităţi de a obţine venituri suplimentare. Căci ştim cu toţii: ai nevoie de iniţiativă. Restul se rezolvă cu muncă şi dăruire.

Cum am ajuns să iau Credit Până la SalariuNu voi înțelege niciodată de ce începutul anului școlar nu corespunde cu ziua mea de salariu! Sau de ce angajatorul meu nu mă plătește mai devreme? Măcar în septembrie. Cer prea mult? Evident! Cui îi pasă că, de fapt, o mare parte din leafa mea merge la plata datoriilor, nu a facturilor. Pe astea le plătesc după ce înapoiez banii împrumutați. Să nu credeți că-s vreo risipitoare de bani. Chiar nu sunt. Dar, atunci când ești singura care aduce bani în casă, ai doi copii mici (dacă-s minori, sunt mici, nu?) și un soț pensionat pe caz de boală, lucrurile se complică puțin. Și nu, nu-mi plâng de milă. Îi mulțumesc lui Dumnezeu că mă ține sănătoasă ca să pot avea grijă de copiii mei. Restul sunt detalii.

Dar hai ca mă întind la vorbă și uit ce vreau să zic. Mă plângeam mai sus de lipsa totală de sincron între începutul anului școlar și ziua mea de salariu. Iar anul ăsta, acest „dezechilibru” m-a cam dat peste cap. Rău de tot. Dar știți de ce? Anul ăsta am doi elevi, nu doar unul! Merge și fiică-mea în „minunata” clasa 0. Scuzați ghilimelele, dar eu chiar nu înțeleg cui i-o fi trebuit. De ce să le furi un an din copilărie? În fine, oi fi eu mai superficială și nu înțeleg anumite lucruri.

Pe 10 septembrie primesc un mail de la învățătoarea lui Radu: ședință cu părinții. Obligatorie. Evident că este, că doar se strâng bani pentru cretă, marker, topuri de hârtie (de toate culorile, dacă se poate), hartă nouă, bureței nu știu de care, dezinfectant. Și tare mi-e teamă că „ne paște” și o tablă magnetică.

În două ore mai primesc un mail! De data asta „vinovata” e Ana! Viitoarea ei învățătoare ne convoacă și ea la ședința cu părintii. Și ghici ce? E în aceeași zi și aceeași oră!

Nu vreți să știți cum, peste două zile, alergam de la un etaj la altul: la 3 mi se cereau bani pentru nu știu ce proiector, iar la 4 pentru o mână de var care s-a dat cu scopul de-a „schimba aerul în clasă”. După o oră de alergat între clase aveam, deja, amețeli severe. La un calcul sumar făcut pe trepte, învățământul ăsta obligatoriu și „gratuit” mă costă mai mult decât salariul meu.

Ajunsă acasă, fac o mică „ședință” cu soțul din dotare. Îi prezint lista cu ce rechizite avem de cumpărat pentru ambii copii, plus fondul claselor (că anul ăsta e super ofertă: doi la o școală). Verificăm ambele portofele și ne dăm seama că nu ne ajung bănuții nici măcar pentru a umple un ghiozdan. Panică! Ce ne facem? În trei zile începe anul școlar și noi nu avem bani suficienți. Mie, salariul îmi intră pe card abia la sfârșitul lunii iar noi nu am ajuns nici măcar la jumătatea ei. Și, cum noaptea este un sfetnic bun, mi-am petrecut-o cu ochii în tavan, gândindu-mă la cine aș putea să mă împrumut. Mi-am făcut o listă în minte și mi-am spus că mâine, cum ajung la birou, mă apuc să dau telefoane, să văd cine mă poate ajuta cu niște bani.

„Vaaaaai, dar abia ne-am întors din concediu și nu mai avem niciun ban”, „Vio, draga mea, e mama în spital, trebuie s-o operăm și toți banii merg pe medicamente și medic”, „Nu am, îmi pare rău”. Sunt doar câteva din răspunsurile pe care le-am primit. Chiar nu mai știam ce să fac. O colegă de birou, care e martoră la toate discuțiile purtate la telefon, îmi sugerează, ca o ultima soluție, să fac un împrumut la bancă. Ce bancă, Doamne iartă-mă, îti dă bani într-o zi? Și-n plus, eu nu am nevoie de o sumă foarte mare. După calculele mele, nu-mi trebuie decât 700 de lei. Și dobânda? Doamne, nici nu vreau să mă gândesc. Și totuși, îmi iau inima în dinți și intru să caut pe Google, că doar el le știe pe toate. Dau căutare „Împrumut rapid”. Brrrrrr, mi s-a făcut pielea găină. Tot felul de cămătari deghizați sub tot felul de firme. Doamne ferește! Ăștia mă lasă și fără casă pentru 700 de lei. Închid calculatorul și ies la o țigară. Mă întorc. Îl deschid iar. Încerc altceva. „Împrumut până la salariu”. Mie, de fapt, asta îmi trebuie. Prietenul meu, Google, îmi însira iar o listă, pe care mă apuc s-o studiez. După vreo două pagini deschise de mine cu multă încredere și închise de frică, găsesc ceva care mă avantajează. Împrumut online, culmea, până la salariu ( o să râdeti, dar chiar așa se numește), suma mică, dobânda la fel și nici nu mă pun să le aduc și certificatul de deces al bunicilor în toată grămada de acte. De fapt, nici nu vor prea multe. Buletin de identitate scanat și un act cu care să demonstrez că sunt angajată. Nimic mai simplu. Ah, și încă ceva, banii îmi intră în cont în aceeași zi. Gata! M-am hotărât să apelez la ei. Mă apuc să completez formularul la ei pe site. Îmi las datele personale, o adresă de mail și un număr de telefon. Le menționez suma pe care aș vrea s-o împrumut și-mi zic în gând „Doamne ajută!”. Nu trece o oră și primesc telefon de la ei. O fată foarte amabilă îmi pune niște întrebări, îmi explică condițiile și SURPRIZĂ!!!! Pentru că e prima dată când împrumut bani de la ei, dobânda este 0! Da da, ați auzit bine! Dobândă 0%! Iau 700 de lei, returnez tot atât în maxim 35 de zile. Oamenii ăștia chiar au condiții avantajoase!

Ce să vă spun? La ora 17.00, în aceeași zi, banii erau în contul meu, iar seara eram cu plozii în hypermarket alegând ghiozdane cu Elsa și Star Wars, caietele cu praf de zâne pe ele și penar cu ochi fosforescenți. Ce să mai, copii fericiți – părinți fericiți!

Viva Credit, împrumutul până la salariu luat de la voi, m-a scos dintr-un mare impas! Sunteți cei mai buni, dar asta v-am zis-o și la telefon!


Castigatorii celei de-a doua extrageri din cadrul concursului Fii mobil si castiga cu Viva Credit:

ALEXANDRESCU MARIAN IRINEL
MANOLE VIRGIL
BOSNEAGA LUCIAN
CIRSTEA CRISTIAN
CRACIUN ANDREI

Castigatorii primei extrageri din cadrul concursului Fii mobil si castiga cu Viva Credit:

ULEI CRISAN CRISTINA ADINA
GORGOTA ANDA MARIA
DINU GABRIEL
ZAMFIROIU MIHAELA
TRASCA STROE DANIEL

Am lansat noua campanie TV! Viva Credit - Sustine prietenia!


Faceti cunostinta cu omul-bancomat!

Am cautat un personaj care sa poata ilustra modul in care functioneaza produsul nostru, Credit Pana la Salariu. Dupa lungi deliberari am ales: omul-bancomat. Pentru ca asa e, banii imprumutati de la noi ii poti ridica de la bancomat. Si pentru cei care n-au apucat sa vada campania noastra TV cu Omul-Bancomat , gasiti toate clip-urile pe canalul nostru de pe YouTube: https://www.youtube.com/channel/UCGReE9iINdJh1aBIiCfmvyA

Am lansat campania TV


100 lei fara dobanda

În perioada Sărbătorilor de Iarnă am decis să oferim clienților noștri împrumuturi promoționale de 100 lei. Cu dobândă zero. DAE 0.
OK. Dacă nu credeți în Moș Crăciun probabil vă întrebați care este șmecheria cu acest credit. Pentru că deja ne-am obișnuit să fim păcăliți de diverse oferte care pretind ceva, dar în final se dovedesc a fi complet altceva. Cum sunt creditele cu dobândă zero doar pentru primele câteva rate.

Nu este nici o șmecherie. Chiar oferim de Sărbători un credit promoțional fără dobândă și fără nici un comision, cu DAE zero.  Ne face plăcere să vă ajutăm să treceți mai ușor peste cheltuielile din perioada sfârșitului de an și să încercați gratuit serviciile noastre.

94% din clientii Viva Credit ar recomanda serviciile noastre prietenilor si cunostintelor

Stiam deja din email-urile si telefoanele dvs. ca sunteti in general multumiti de serviciile noastre. 

Dar am hotarat ca in cadrul sondajului de opinie condus la sfarsitului lunii iulie 2011 sa punem totusi intrebarea: "Cat de probabil este sa recomandati serviciile noastre prietenilor si cunostintelor dvs?". 

94% dintre clienti ar recomanda serviciile noastre prietenilor si cunostintelor.

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

 • Ai bani de dat urgent?

  Se întamplă uneori să trebuiască să faci o plată urgent, și să nu mai poți aștepta până în ziua de salariu. E normal, mai pațim și noi din când în când :) Te putem ajuta, rapid, elegant si fără dureri de cap!

 • "Sunteti de incredere si de mare ajutor la nevoie!!! Va felicit si nu in ultimul rind, mii si mii de multumiri." Sanda S., 19/08/2015

 • "Super profesioniști, o instituție care nu te lăsa la greu." Elenita T., 10/04/2016

 • "Sunteti prompti si va multumesc. Vom mai colabora de dragul echipei dvs. Sunteti super. Felicitari si multumesc." Elena D., 04/05/2016

 • "Vad ca sunt si multe pareri mediocre ori negative. Eu personal sunt foarte multumita. Totul fiind online, sunt ceva formulare si verificari de facut, dar in acelasi timp e mai comod, totul realizandu-se din confortul propriei case." Andra Sorina P., 11/05/2016

 • "Va multumesc ca existati si va rugam sa ne ajutati in continuare. Eu sunt ff incantata de serviiciile dvs. si va recomand la toata lumea." Maria L., 13/12/2013

 • "Va multumesc pentru promtitudine. Sunt foarte incantata ca beneficiez de ajutorul dvs., ori de cate ori am nevoie, pentru mine este de un real folos. Acum stau linistita ca pot rezolva micile probleme financiare mai usor si fara bataie de cap. Va doresc o zi buna." Madalina M., 07/01/2014

 • "Stimata firma Viva Credit, va multumesc. Ajutorul dvs a venit in timp record…sunteti super, nu am cuvinte. Va multumim din tot sufletul. Milioane de multumiri, va pup cu mult drag." Daniela K., 16/01/2014

 • "Multumesc pentru colaborare, o sa mai apelez la servicile dumneavoastra cu incredere." Iosif D., 13/09/2013

 • "Va multumesc pentru ca ati fost intotdeauna foarte corecti, sunteti un mare ajutor pentru noi, cei care nu avem o situatie financiara destul de agreabila, m-ati ajutat de fiecare data si sper ca o veti face si de acum inainte." Alexe M., 18/03/2013

 • "Multumesc, apelez cu incredere la Viva Credit pentru ca ma ajuta atunci cand am reala nevoie!" Palade H., 13/03/2013

 • "Va multumesc mult pentru amabilitatea dvs si pentru cum ne tratati, ca si clienti." Carmen S., 05/12/2013

 • "Eu va multumesc pt. ajutorul acordat la nevoie ... voi mai apela negresit, sunteti un prieten adevarat... O zi buna va doresc!" Marioara S., Tasnad, 10/01/2012

 • "Va multumesc mult pt amabilitatea cu care serviti clienti si pt serviciile oferite" Crina R., Satu Mare, 07/12/2011

 • "In primul rind, doresc sa va mutumesc mult pentru sprijinul real pe care il acordati. Gasesc ca este un serviciu neobisnuit, rapid si foarte eficace. Sincer felicit firma pentru serviciile oferite si mai ales pentru promtitudinea rezolvarii cererii." Cristian P, 24/10/2011

 • "Sunt sigur ca am facut o alegere buna apeland la serviciile dumneavoastra. Va multumesc pentru rapiditatea cu care am fost servit intr-o situatie de extrema urgenta." Ion M, Bucuresti, 18/10/2011

 • "Va multumesc din suflet pentru aprobarea acestui imprumut, m-a scos dintr-o situatie urgenta! Sanatate si toate bune!" Sergiu C., 10/04/2014

 • "Multumesc pentru sprijin. Un prieten adevarat este acela care iti ofera ajutorul atunci cand "arde". Sa auzim de bine si sa va dea Domnul sanatate!" Violeta G., 04/05/2011