(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-MRQJGL4'); /* */
!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '220662898345512'); fbq('track', 'PageView'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1610017242637473'); fbq('track', 'PageView'); var _ps_tgt = {a:"db1162c56479b9ba2a8080bfa58919fa6f7ef48c6495cd07e88e6f1ecaa8ac19f7a7e0c3d04b0fa8", pc:"1", pp:"100", cc:"1", bc:"1"} ; (function () {var s = document.createElement("script");s.type = "text/javascript";s.async = "async";s.src = "//profitshare.ro/tgt/js";document.body.appendChild(s);} )()
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=552729638134885&version=v2.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));

Întrebări frecvente despre
Creditul Până la Salariu®


Ce sume pot împrumuta?

Dacă eşti la primul credit Viva Credit® poţi împrumuta maxim 1500 lei. După ce ne cunoaştem mai bine şi relaţiile noastre decurg fără incidente, suma împrumutată poate crește. Sfatul nostru este să nu împrumuţi mai mult decât ai efectiv nevoie chiar dacă te califici la o sumă mai mare.

În cât timp primesc banii?

 • Dacă ai mai luat un credit de la noi, aprobarea este IMEDIATĂ, iar transferul se ordonă la ora publicată pe site - de obicei în maxim 60 de minute.
 • Dacă ești la primul credit, vei primi un raspuns în câteva ore.

Viva Credit® lucrează direct cu cele mai importante instituții bancare din România: BCR, BRD, ING, Banc Post, Raiffeisen Bank, Banca Transilvania, Unicredit-Țiriac Bank, Garanti Bank, CEC.

Dacă ai cont la aceste bănci, banii ajung în câteva minute după ordonarea transferului. Dacă ai cont la altă bancă, banii vor ajunge de obicei în maxim o zi lucrătoare, în funcție de durata transferului interbancar.

Cum primesc banii?

Foarte simplu. Banii sunt transferați direct în contul tău bancar (contul de card) și pot fi retrași de la bancomat sau poți plăti cu cardul direct la comercianți.

Care sunt comisioanele?

Zero comisioane!

 • Nu avem comision de analiză.
 • Nu avem comision de acordare.
 • Nu avem comision de rambursare anticipată.
 • Nu avem comision de administrare.

Este nevoie să vin la sediul Viva Credit® pentru a semna contractul?

Nu este nevoie. Creditele noastre sunt 100% online. Cererea de credit se completează foarte ușor de acasă sau de la orice calculator sau telefon cu acces la internet. Nu venim la tine și nici nu lucrăm cu agenți sau colaboratori.

Pot solicita un credit la telefon sau prin SMS?

Dacă ai mai luat credit de la noi, ai posibilitatea să ne contactezi oricând via SMS sau telefonic pentru a solicita un credit.

 • Telefonic: sună-ne la numărul 021-303-0080 și spune de câți bani ai nevoie și pe ce perioadă. Ofițierii noștri de credit îți pot aproba și finanța pe loc creditul.
 • Prin SMS: trimite un SMS la numărul 1891 în care specifici suma și perioada pe care dorești creditul.

  SMS-ul trebuie sa aiba forma: SUMA DURATA.

  De exemplu, dacă dorești 750 lei pe o perioada de 20 de zile, trimite la numărul 1891 mesajul: 750 21

Care sunt condițiile pentru a obține un Credit Până la Salariu®

Cerinţele generale sunt:

 • vârsta peste 20
 • un venit stabil din salariu, pensie sau PFA
 • un cont bancar sau un card

Ce acte sunt necesare pentru a obține un Credit Până la Salariu®?

Pentru clienţii noi solicităm o copie a cărții de identitate (buletin) în format electronic trimisă prin email sau fax.

Putem solicita şi alte documente care pot dovedi veniturile obţinute.

Copiile după documentele de mai sus pot fi transmise rapid într-unul din următoarele moduri:

 • scanate sau fotografiate (inclusiv cu telefonul mobil) şi transmise prin email la adresa [email protected]
 • prin fax la numărul 037-287-9383

Nu ai nevoie de giranţi sau garanţii.

Sunt trecut cu datorii la Biroul de Credit. Pot să mai primesc credit?

Bineînţeles. Noi oferim credite şi persoanelor cu istoric negativ la Biroul de Credit.

Cardul de debit mi-a fost respins, ce pot să fac?

Pentru verificarea validităţii cardului o tranzacţie de autorizare pentru suma de 1 leu va fi efectuată.

Există mai multe motive pentru care un card poate fi respins. Cele mai comune sunt:

 • cardul este gol
 • cardul este expirat
 • cardul nu permite tranzacţii pe Internet
Sunaţi la bancă pentru a clarifica motivul respingerii cardului.

Se modifică suma de plată pe durata creditului?

Suma de plată agreată în momentul contractului nu se va modifica sub nici o formă pe durata creditului. De asemenea nici o altă condiţie din contractul de credit nu se va modifica. Suntem foarte clari şi trasparenţi încă de la început.

Pot prelungi creditul?

Da. Poţi solicita refinanţarea creditului cu condiţia ca mai întâi să rambursezi dobânda datorată la scadenţă. Refinanţarea se face doar semnând un contract de refinanţare cu cel puţin 5 zile înainte de scadenţă.
Nu te încurajăm să refinanţezi, deoarece creditul Viva nu trebuie să devină o modalitate de finanţare pe termen lung.

Pot rambursa anticipat creditul?

Este recomandat să plătești imediat ce ai posibilitatea. Plătești doar principalul şi dobânda acumulată până în acel moment, fără alte costuri suplimentare sau penalităţi de rambursare anticipată.

Cum pot rambursa creditul?
Vă oferim mai multe metode de rambursare anticipată a creditului:

 • Numerar la orice casierie BCR sau Unicredit-Tiriac Bank
 • Card bancar online sau telefonic
 • Virament bancar (ordin de plată)

Am luat un credit pe 20 de zile şi vreau să-l plătesc astăzi când au trecut doar 10 zile. De unde ştiu ce sumă am de plată în acest moment?

Este foate simplu! Intri în contul tău de pe siteul https://vivacredit.ro şi la detalii credit poți afla care este soldul curent. Ne poți contacta de asemenea la telefon 021-303-0080 sau pe email la [email protected]

Care sunt consecinţele dacă nu plătesc la timp?

Dacă te confrunţi cu o situaţie extraordinară şi nu poţi rambursa creditul la termenul stabilit, te rugăm să ne contactezi imediat, iar echipa noastră de specialişti în recuperarea de debite te va informa ce opţiuni ai şi va stabili modul în care vei plăti.
Neplata integrală si la timp a sumelor datorate atrage următoarele consecințe:

 • Plătești 1,20%/zi dobândă penalizatoare aplicată la totalul sumelor datorate
 • Contractul poate fi cesionat firmelor specializate în recuperarea de debite
 • Situaţia ta va fi raportată la Biroul de Credit şi organizaţii similare, lucru care va îngreuna obţinerea de credite din orice sursă în viitor
 • Se vor demara toate procedurile juridice şi legale pentru recuperarea datoriei (inclusiv executare silită), iar tu vei suporta integral toate costurile de recuperare, ca de exemplu (nelimitativ): taxe, impozite, onorarii etc.

Pot lua încă un credit dacă am deja un credit Viva?

Vei putea aplica pentru un nou credit doar după ce rambursezi integral creditul anterior.

Ce garanții am că voi primi creditul?

Dacă toate informaţiile furnizate în momentul în care ai aplicat sunt corecte şi pot fi verificate creditul va fi aprobat. Este foarte important să fi sincer şi corect în toate detaliile pe care le furnizezi aşa cum suntem şi noi. Dacă mai sunt necesare informaţii suplimentare te vom contacta şi le vom solicita. Le vei putea trimite prin Email, Fax , MMS sau poştă.

Cererea de credit mi-a fost respinsă deşi am un salariu mare. Cum se poate așa ceva?

Salariul nu este singurul criteriu de decizie în acordarea unui credit.

Dacă am fost respins, mai am şanse să primesc
vreodată un credit pe termen scurt?

Da. Suntem conştienţi că situaţia ta se poate modifica pe parcursul timpului. Tot ce trebuie să faci este să aplici din nou după cel puţin 30 zile şi dacă atunci vor fi îndeplinite toate criteriile, poţi primi creditul.

Cum sunt protejate datele mele personale?

Viva Credit® acordă o mare importanţă protejării datelor tale cu caracter personal pe care le comunici în cadrul aplicaţiei de credit. Te asigurăm de cea mai mare discreţie şi confidenţialitate. Ele nu vor fi folosite decât în scopul evaluării cererii de credit, acordării creditului şi rambursării creditului. Mai multe detalii găsești în secţiunea "Termeni şi condiţii"

Care sunt avantajele Creditului Până la Salariu® oferit de Viva Credit® față de alte produse similare?

 • Rapiditate – obții foarte rapid sume mici de bani pentru nevoi urgente. Clienții existenți pot solicita credit prin cele mai simple metode: telefon, email, SMS, online
 • Cost - plătești dobândă doar pe perioada în care ai nevoie de bani. Poți împrumuta chiar și pe perioade de 1-2 zile fară să te îndatorezi pe termen lung. Poți rambursa anticipat și plătești dobânda doar pentru zilele în care ai beneficiat de credit
 • Simplu - cererea se completează simplu de la orice calculator cu internet.

Care este perioada minimă pentru care se poate lua un credit de la Viva Credit®?

Poți lua un credit și pentru o singură zi! De exemplu dacă ai nevoie de 200 de lei până mâine va costa doar 2,4 lei.

Am fost contactat/ă de o persoană care s-a oferit să faciliteze obţinerea unui credit Viva. Ce să fac?

Compania noastră nu are nici agenţi şi nici colaboratori externi. Singurul mod în care poţi aplica pentru un credit este de pe pagina noastră de internet https://vivacredit.ro. Dacă cineva se recomandă ca agent al nostru, te rugăm să ne contactezi imediat la numărul de telefon 021-303-0080. Nu oferi bani si nu accepta servicii de la persoane care se laudă că pot facilita obţinerea de credite de la noi!

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

Cookie-urile îți simplifică navigarea pe site-ul nostru.

Folosind site-ul fără a modifica setările referitoare la cookie-uri înseamnă că ești de acord cu folosirea acestora. Dacă vrei, totuși, poți selecta ce cookie-uri vrei să fie active. Află mai multe.

Modifică setări cookie