whatsapp link

Viva Credit susține Echipa Descurcăreților

Probabil că te întrebi cine sunt descurcăreții. Dacă ți-am spune că poate chiar tu ești unul dintre ei?


Descurcăreții sunt oamenii care reușesc mereu să găsească soluții pentru situațiile neprevăzute pe care le aduce viața de zi cu zi. Sunt cei care continuă să încerce, deși, nu de puține ori, au avut un eșec. Sunt cei optimiști, care se gândesc că viitorul va fi unul mai frumos și mai mult decât atât, sunt cei care muncesc astăzi ca viitorul lor de mâine să fie unul mai bun. Sunt oameni minunați, cu putere de caracter, care știu să găsească o soluție simplă și rapidă la orice problemă, mai ales atunci când cei dragi se bazează pe ei.

Sunt clienții noștri, cu care vorbim și pe care îi ajutăm zilnic să-și îndeplinească planurile. Ei formează Echipa Descurcăreților și suntem recunoscători că au ales să se bazeze pe noi. De 12 ani, susținem Echipa Descurcăreților, zi de zi!


Ana - Echipa Descurcăreților

Oare va reuși Ana să găsească bani și pentru plata facturilor și pentru cheltuielile cu dentistul?

Cu linia de credit de la Viva Credit rămâne campioană la lupte cu greutățile financiare. Și facturi, și dentist, atât de simplu de rezolvat când ai alături de tine linia de credit de la Viva Credit.

Maria - Echipa Descurcăreților

Oare Maria mai are forța necesară să găsească bani și pentru nunta celei mai bune prietene și pentru vacanța la mare cu familia?

Cu linia de credit de la Viva Credit își păstrează titlul de campioană la ridicat greutăți financiare. Nuntă și concediu, atât de simplu de rezolvat când ai alături de tine linia de credit de la Viva Credit.

Andrei - Echipa Descurcăreților

Oare mai poate Andrei să-și repare mașina și să renoveze și baia?

Cu linia de credit de la Viva Credit rămâne campion la flexibilitate financiară. Renovarea băii și reparația mașinii sunt atât de simplu de rezolvat când ai alături de tine linia de credit de la Viva Credit.