whatsapp link

Ce este un credit cu buletinul?

trimite aplicatia

Trimiți aplicația

credit cu buletinul

Verificăm informațiile

ai banii in cont

Ai banii în cont


Un credit cu buletinul este un împrumut acordat doar în baza buletinului, fără giranți sau garanții. Din 2010, misiunea noastră este să oferim o soluție rapidă și convenabilă pentru finanțarea nevoilor tale urgente! De aceea, am creat special pentru tine Creditul Viva de până la 5000 lei, care funcționează ca o rezervă de bani din care poți face retragi oricând ai nevoie de un ajutor financiar.


și îți putem vira banii în cont în 2 ore!

  • Peste 1.000.000 de împrumuturi acordate online
  • Peste 9 din 10 clienți ne-ar recomanda prietenilor
  • Peste 100 angajați bine pregătiți
Ce beneficii ai?
  • 0% dobândă în primele 30 de zile pentru Creditul Viva. Oferta este valabilă pentru clienții noi;
  • Plătești dobândă doar pentru suma retrasă;
  • Poți rambursa anticipat fără comisioane sau alte penalități;
  • Suma rambursată, mai puțin dobânda, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă;
  • Poți plăti lunar un minim de plată din suma utilizată + dobânda acumulată;
  • Atât timp cât nu retragi bani, nu te costă nimic.
Cum rambursezi creditul cu buletinul?

Contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată. La semnarea contractului, vom stabili ca ziua de salariu să fie și data scadentă. În felul acesta, poți fi sigur că vei avea bani pe card în ziua când trebuie să rambursezi suma utilizată și dobânda. Poți rambursa doar 10% din cât ai utilizat, plus dobânda acumulată până în acel moment. Noi îți recomandăm, însă, să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic. Poți alege varianta care te avantajează, din contul de client Viva Credit.

Nu uita că plătești dobândă DOAR pentru banii pe care-i utilizezi. Deci, e în avantajul tău să rambursezi cât mai mult sau toată suma utilizată, ca să plătești cât mai puțină dobândă.

Dacă suma rămasă la scadență este sub 50 lei, aceasta va fi încasată integral.

Ce se întâmplă după acordarea împrumutului?

Transferul banilor

Îți transferăm banii în 2 ore, chiar și în weekend.


Întârzierea la plată

Dacă știi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 10% din suma utilizată + dobânda aferentă, te rugăm să ne anunți telefonic. Te vom informa ce opțiuni ai și vom stabili împreună modul în care vei plăti.

A doua zi după scadență, vor începe să se acumuleze penalități de 1,20%/zi pentru suma restantă și nu vei mai putea face trageri noi.


Rambursarea anticipată

Îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic.

Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment. Nu vor exista costuri suplimentare pentru plata anticipată!