(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-MRQJGL4'); /* */
!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '220662898345512'); fbq('track', 'PageView'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1610017242637473'); fbq('track', 'PageView'); var _ps_tgt = {a:"db1162c56479b9ba2a8080bfa58919fa6f7ef48c6495cd07e88e6f1ecaa8ac19f7a7e0c3d04b0fa8", pc:"1", pp:"100", cc:"1", bc:"1"} ; (function () {var s = document.createElement("script");s.type = "text/javascript";s.async = "async";s.src = "//profitshare.ro/tgt/js";document.body.appendChild(s);} )()
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=552729638134885&version=v2.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
aplica online pentru un credit rapid

Ce fel de credit online oferă Viva Credit®?

Viva Credit® îți oferă un credit online super rapid: Creditul Până la Salariu®. Aplici în 7 minute, obții aprobarea rapid și primești un împrumut fără garanții, giranți sau adeverință de venit.

Aplică Online și îți putem vira banii în cont chiar astăzi la ora 09:00
Exemplu: Ai 0% dobândă la primul credit, cadou de bun venit! De exemplu, dacă iei un credit de 200 lei pentru 35 zile, la scadență plătești înapoi tot 200 lei. Dacă ești deja clientul nostru, pentru un credit de 200 lei luat pe 35 zile plătești la scadență 200 lei + 84 lei dobândă (total 284 lei).

La Viva Credit® îți construiești un împrumut flexibil care se încadrează perfect în bugetul tău. Cum? Tu stabilești ce sumă împrumuți, pentru câte zile și dacă achiți mai devreme de scadența pe care tu ai stabilit-o, plătești mai puțin. De ce? Pentru că la noi se calculează dobânda doar pentru zilele în care ai folosit creditul. De exemplu, dacă împrumuți 700 lei pe o perioadă de 10 zile și dorești să faci plata în 8 zile, achiți suma împrumutată plus dobânda acumulată pentru cele 8 zile.

Știm că atunci când ai o nevoie urgentă de bani fiecare minut contează, de aceea am creat Credit Până la Salariu®. Obții aprobarea rapid și îți virăm banii în cont în cel mult două ore de la completarea cererii. Dacă ai mai avut credite la noi îți virăm banii în cont în maxim 60 de minute.

Viva Credit® este un prieten de nădejde atunci când apar cheltuieli neprevăzute și nu ai bani puși deoparte.

În cât timp pot obține un credit online pe termen scurt?

Viva Credit® îți oferă un credit online pe termen scurt în maxim două ore! Dacă ai nevoie de bani, intră pe VivaCredit.ro și aplică pentru un Credit Până la Salariu®. Vei fi informat pe loc dacă împrumutul a fost aprobat și primești banii în doua ore*. Dacă ai mai avut credite la noi poți aplica și telefonic sau prin SMS, iar banii vor fi virați în 60 de minute.

Viva Credit® îți oferă cel mai flexibil credit de pe piață la ora actuală: poți alege atât suma de care ai nevoie cât și numărul de zile până la scadență. Dacă vrei să rambursezi creditul mai repede, nicio problemă, plătești dobânda doar pentru numărul de zile care au trecut de când ai primit banii. Dacă vrei să rambursezi mai târziu, poți solicita prelungirea termenului împrumutului.

La ce pot folosi creditul online?

Creditul Până la Salariu® de la Viva Credit® este un împrumut 100% online utilizat pentru rezolvarea unor cheltuieli urgente cum ar fi: cheltuieli medicale, mici reparații în casă etc.

Cauți cel mai bun credit online și încă nu l-ai găsit?

Nu mai căuta! L-ai găsit! Prin Credit Până la Salariu® Viva Credit® îți oferă cel mai rapid serviciu de împrumut 100% online, fără adeverință de venit sau factură de utilități. Completezi aici o cerere și ne trimiți doar o copie după buletin prin email ([email protected]) sau fax (021-387-3502). Afli rapid dacă ai primit aprobarea și îți virăm banii în cont în maxim două ore. Dacă ai mai avut credite la noi, primești banii în cont în 60 de minute.

La Viva Credit® alegi suma pe care o dorești, cuprinsă între 100 și 2000 lei, pe o perioadă de maximum 35 zile și îți rezolvi urgențele financiare discret, rapid și 100% online. Singurul cost al Creditului Până la Salariu® de la Viva Credit® este dobânda zilnică de 1,20% din suma împrumutată. Comisionul de analiză a dosarului este zero, la fel și comisionul de rambursare anticipată, în plus, daca vrei să rambursezi creditul mai devreme de scadența stabilită, ți se recalculează dobânda. De exemplu, dacă obții un credit pentru 25 zile și-l rambursezi în 10 zile, achiți dobânda aferentă celor 10 zile.

Noi înțelegem că fiecare client este unic și de aceea oferim cel mai flexibil credit online din România. Prin urmare tu îți stabilești suma împrumutată și scadența, și astfel îți construiești un împrumut avantajos care se încadrează perfect în bugetul tău. Creditul poate fi utilizat pentru finanțarea nevoilor urgente indiferent de natura acestora: plata unor cheltulei medicale, plata ratei la mașină, un eveniment în familie etc.

Rezolvă-ți problemele urgente cu creditul online

Se spune că “un necaz nu vine niciodată singur”: după ce că ți s-a stricat mașina, a mai venit și întreținerea mult peste cât te așteptai sau un prieten se bazează pe tine să îl ajuți cu un împrumut rapid, iar tu nu ai bani puși deoparte sau nu ai suficienți, trebuie să gasești o soluție de finanțare într-un timp scurt pentru a-ți rezolva problemele. Bineînțeles că poți cere bani cu împrumut rudelor și prietenilor, însă este posibil să aibă aceleași probleme ca tine sau să nu-și dorească să te ajute.

Dacă te afli în această situație înseamnă că ai nevoie de cel mai rapid credit online. Acesta este oferit de Viva Credit® și se numește Credit Până la Salariu®. Completezi cererea aici în maxim 7 minute, primești răspunsul rapid și îți virăm banii în cont în cel mult două ore (dacă ești eligibil). Viva Credit®îți oferă un credit flexibil, 100% online, de maxim 2000 lei pe o perioadă de cel mult 35 zile. Tu decizi scadența și ce sumă împrumuți, și astfel îți construiești un credit care se încadrează perfect în bugetul tău. Cum aplici? Completezi o cerere pe site-ul nostru www.VivaCredit.ro de la orice calculator/laptop/tabletă/telefon cu conexiune la internet indiferent de locul în care te afli. Ne trimiți o copie după buletin și dacă este necesar îți solicităm și alte documente care pot dovedi bonitatea ta. Iar dacă ai mai luat un împrumut de la compania noastră, doar soliciți Creditul Până la Salariu® telefonic (021-303-0080), online(www.VivaCredit.ro) sau prin SMS (1891) și îți virăm banii în contul personal in maxim 60 de minute.

Știm că urgențele financiare apar când te aștepți mai puțin și dacă nu poți amâna cheltuielile până la ziua de salariu, un credit credit rapid online îți rezolvă o problemă fără bătăi de cap inutile. De aceea alege Creditul Până la Salariu®, un sprijin de nădejde în momentele grele.

Când ai o cheltuială urgentă Viva Credit® te scoate din impas și nu ți se cere să justifici cum folosești banii împrumutați. Te ajutăm oricând ai o nevoie urgentă de bani și îți recomandăm să urmărești rubrica noastră „Sfaturi salvatoare de la experții noștri în împrumuturi online rapide”. Prin intermediul acestei rubrici îți oferim metode simple de economisire. De ce facem acest lucru? Pentru că ne dorim ca data viitoare când vei mai avea o nevoie urgentă de bani să nu mai fii luat complet pe nepregătite și să ai suma necesară sau măcar o parte din ea.

Sfaturi salvatoare de la experții noștri în împrumuturi online rapide

Creditul Până la Salariu® de la Viva Credit® este recomandat doar în situațiile în care ai o cheltuială urgentă și nu ai bani puși deoparte. Prin urmare, îți oferim câteva sfaturi despre cum poți evita niște cheltuieli inutile și să începi să economisești începând de astăzi:

  • Poți să reduci consumul de energie electrică în locuința ta. Dacă reduci temperatura sistemului de încălzire cu câteva grade, vei vedea că facturile lunare la gaze vor fi mai mici.
  • De asemenea poți obține un termostat programabil pentru a te asigura că locuința ta este încălzită sau răcită numai când ești tu acolo.

Ce se întamplă după
acordarea împrumutului?


Transferul banilor

Transferul banilor se poate face doar in zilele lucrătoare, la orele publicate pe site.

Cererile primite în afara orelor de program, precum şi cele venite în zile nelucrătoare vor fi procesate în dimineaţa următoarei zile lucrătoare.


Întârzierea la plată

Dacă nu poţi rambursa creditul la termenul stabilit, te rugăm să ne contactezi imediat pentru a afla ce opţiuni ai şi pentru a stabili modul în care vei plăti. Neplata integrală şi la timp a sumelor datorate poate avea consecinţe neplăcute:

  • Plăteşti 1,20%/zi dobândă penalizatoare.
  • Situaţia ta poate fi raportată la Biroul de Credit şi organizaţii similare. Acest lucru poate avea impact asupra istoricului și scorului tau de credit.
  • Colectarea sumelor restante se va face în conformitate cu legile în vigoare. Contractul de credit poate fi cesionat firmelor specializate în recuperarea de debite. Se vor demara toate procedurile juridice şi legale pentru recuperarea datoriei, iar dvs. veţi suporta integral toate costurile de recuperare.

Rambursarea anticipată

Creditele noastre pot fi rambursate anticipat fără nici un cost suplimentar. Vei plăti doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment (1,20%/zi).

Exemplu: Să presupunem că ai împrumutat 100 lei pentru 20 zile. 1,20%/zi dobândă înseamnă că plăteşti 1,20 lei pentru fiecare 100 lei împrumutaţi.
La scadenţă ai avea de plătit 100 lei + 24,00 lei dobândă.

Dacă te hotărăşti să plăteşti anticipat, după 10 zile, vei plăti 100 lei principal + 12,00 lei dobândă.


Refinanţarea creditului

Dacă problemele tale financiare persistă poți solicita cu cel puţin 5 zile înainte de scadenţă refinanţarea creditului.

Refinanţarea nu este acordată automat. Contractul de refinanţare se poate aproba doar după plata integrală a dobânzii datorate pentru creditul iniţial.

Plata dobânzii se va face la scadenţa creditului iniţial. Comisionul de refinanţare este zero. Pentru a solicita refinanţarea unui credit, intră în contul tău şi din lista de credite alege opţiunea "Prelungeşte".


Aplică Online majoritatea clienților noștri au nevoie de numai 7 minute pentru a trimite o cerere de creditare rapidă

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

Cookie-urile îți simplifică navigarea pe site-ul nostru.

Folosind site-ul fără a modifica setările referitoare la cookie-uri înseamnă că ești de acord cu folosirea acestora. Dacă vrei, totuși, poți selecta ce cookie-uri vrei să fie active. Află mai multe.

Modifică setări cookie