whatsapp link

Cum te poate ajuta un credit rapid IFN?

trimite aplicatia

Trimiți aplicația

credit ifn

Verificăm informațiile

ai banii in cont

Ai banii în cont


Viva Credit® este o instituție financiară nebancară a cărei misiune este de a oferi o soluție rapidă pentru situațiile în care ai nevoie urgent de o sumă de bani. Creditele IFN sunt o metodă flexibilă, simplă și rapidă de a obține banii necesari. Un credit IFN urgent îți oferă numeroase avantaje, de la timpul scurt de solicitare și primire a banilor până la lipsa comisioanelor și flexibilitatea rambursului.


și îți putem vira banii în cont în 2 ore!

Ce tip de credit IFN îți oferă Viva Credit?

Te confrunți cu o cheltuială neprevăzută: trebuie să îți faci analizele medicale, să plătești o factură restantă sau să faci o reparație urgentă în casă și ziua de salariu este încă departe? Ai vrea să apelezi la prieteni, însă nici ei nu au posibilitatea să-ți întindă o mână de ajutor? Pentru o astfel de situație, Viva Credit® îți pune la dispoziție Creditul Viva - o linie de credit din care poți retrage bani oricând ai nevoie. Acest împrumut rapid este o opțiune avantajoasă care te ajută să-ți rezolvi urgențele financiare discret și rapid.

Credit online IFN. Primești banii în 2 ore!

Principiul care stă la baza acestui credit online urgent constă în ușurința cu care este solicitat și aprobat. Poți depune solicitarea din orice loc te-ai afla. Ai nevoie doar de conexiune la internet. Pentru a beneficia de împrumut, completezi cererea aici, primești rapid aprobarea și în doar 2 ore vei avea banii virați în cont.

Cine poate beneficia de un credit IFN?

Pentru a obține un credit IFN trebuie să ai:

  • Vârsta peste 20 de ani
  • Un venit stabil din salariu, pensie sau activități independente (PFA, PFI, II, IF sau profesii liberale)
  • Un cont bancar și un card atașat acestuia
Avantajele pe care ți le oferă un împrumut IFN sunt numeroase:
  • 0.0% dobândă în primele 30 de zile. Oferta este valabilă pentru clienții noi
  • Plătești dobândă doar pentru suma retrasă
  • Poți rambursa anticipat fără comisioane sau alte penalități
  • Suma rambursată, mai puțin dobânda, este din nou disponibilă pentru a fi retrasă
  • Poți plăti lunar doar 10% din suma utilizată + dobânda acumulată
  • Atât timp cât nu retragi bani, nu te costă nimic
Cum rambursezi creditul IFN?

Contractul se încheie pe o perioadă nedeterminată. La semnarea contractului, vom stabili ca ziua de salariu să fie și data scadentă. În felul acesta, poți fi sigur că vei avea bani pe card în ziua când trebuie să rambursezi suma utilizată și dobânda. Poți rambursa doar 10% din cât ai utilizat, plus dobânda acumulată până în acel moment. Noi îți recomandăm, însă, să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic. Poți alege varianta care te avantajează, din contul de client Viva Credit.
Nu uita că plătești dobândă DOAR pentru banii pe care-i utilizezi. Deci, e în avantajul tău să rambursezi cât mai mult sau toată suma utilizată, ca să plătești cât mai puțină dobândă.
Dacă suma rămasă la scadență este sub 50 lei, aceasta va fi încasată integral.

Ce se întâmplă după acordarea împrumutului?

Transferul banilor

Îți transferăm banii în 2 ore, chiar și în weekend.


Întârzierea la plată

Dacă știi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 10% din suma utilizată + dobânda aferentă, te rugăm să ne anunți telefonic. Te vom informa ce opțiuni ai și vom stabili împreună modul în care vei plăti.

A doua zi după scadență, vor începe să se acumuleze penalități de 1,20%/zi pentru suma restantă și nu vei mai putea face trageri noi.


Rambursarea anticipată

Îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic.

Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment. Nu vor exista costuri suplimentare pentru plata anticipată!