(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-MRQJGL4'); /* */
!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '220662898345512'); fbq('track', 'PageView'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1610017242637473'); fbq('track', 'PageView'); var _ps_tgt = {a:"db1162c56479b9ba2a8080bfa58919fa6f7ef48c6495cd07e88e6f1ecaa8ac19f7a7e0c3d04b0fa8", pc:"1", pp:"100", cc:"1", bc:"1"} ; (function () {var s = document.createElement("script");s.type = "text/javascript";s.async = "async";s.src = "//profitshare.ro/tgt/js";document.body.appendChild(s);} )()
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=552729638134885&version=v2.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
aplica online pentru un credit rapid

Pot lua un credit rapid de la Viva Credit®?

Ai 20 ani împliniți? Ai un venit net mai mare de 700 lei?
Esti salariat/ pensionar/ ai un PFA?
Ai un cont bancar sau un card?
Dacă răspunsul tău este DA la toate aceste întrebări, sigur, poți aplica pentru un credit rapid la Viva Credit®!

Aplică Online și îți putem vira banii în cont chiar astăzi la ora 09:00
Exemplu: Ai 0% dobândă la primul credit, cadou de bun venit! De exemplu, dacă iei un credit de 200 lei pentru 35 zile, la scadență plătești înapoi tot 200 lei. Dacă ești deja clientul nostru, pentru un credit de 200 lei luat pe 35 zile plătești la scadență 200 lei + 84 lei dobândă (total 284 lei).

Creditul Pâna la Salariu® este cel mai rapid credit nebancar oferit de Viva Credit® în România. Știm că atunci când ai o urgență nu ai timp să alergi după documente, iar adeverințele de la angajator se eliberează în câteva zile (dacă ești norocos). De aceea noi avem soluția perfectă pentru tine! Îți acordăm acest împrumut rapid fără hârtii, garanții sau giranți!

De ce să alegi Creditul Până la Salariu®? Pentru că Viva Credit® îți virează banii în contul personal în maxim două ore. Îți ia doar câteva minute să completezi cererea aici. Noi ți-o aprobăm rapid și îți virăm banii în cont.

Ce este un credit rapid?

Un credit rapid este o sumă de bani acordată de un creditor pe o perioadă scurtă de timp.


Acest credit este folosit de obicei pentru cheltuieli neprevăzute ce nu suportă amânare: o reparație auto, o factură restantă la lumină, orice fel de urgență medicală etc. Tot mai mulți oameni solicită un credit rapid datorită faptului că pot lua un împrumut de bani pe o perioadă scurtă de timp, cu aprobare rapidă și condiții de creditare minimale. Iar banii sunt virați direct în contul tău bancar.

Viva Credit® a creat pentru tine Creditul Până la Salariu®, un împrumut cu valori între 100 și 2000 lei, acordat pentru o perioadă de maxim 35 zile. Poți alege suma de care ai nevoie, data scadenței și, astfel, îți construiești un împrumut rapid care se încadrează perfect în bugetul tău.

De ce să alegi un credit rapid?

Ți s-a întâmplat să ai o problemă, o nevoie urgentă de bani și să fii luat complet pe nepregătite? Fără bani puși deoparte, cauți o soluție pe internet. Un credit rapid online, fără hârtii, fără bătăi de cap. Dacă te regăsești în descrierea de mai sus, fă alegerea perfectă pentru tine: Credit Până la Salariu® de la Viva Credit!

Alegi un credit rapid în situația în care timpul nu-ți permite să aduni toate documentele necesare pentru un împrumut bancar. În cazul ăsta aprobarea poate dura câteva zile sau, chiar, săptămâni. Totodată, dacă prietenii sau rudele au aceleași probleme ca și tine și nu te pot ajuta cu un împrumut de bani, pentru o cheltuială urgentă, ce faci? Poate trebuie să plătești astăzi o amendă sau factura la lumină, ori rata la mașină.

Întotdeuna există o soluție! Important este să cauți varianta care ți se potrivește cel mai bine.

Soluția este Creditul Până la Salariu® de la Viva Credit® datorită avantajelor sale:

 • Rapid
 • Flexibil
 • Dobânda fixă
 • 100% online
 • Accesibil
 • Rambursare anticipată fără comisioane și alte penalități
 • Transparență
 • Confidențialitate
 • Dobânda 0%, comision 0% la primul împrumut

Credit urgent

În 7 minute completezi cererea aici, primești răspunsul rapid. Banii sunt transferați în contul personal în două ore. Dacă ai mai luat credite rapide de la noi, ai banii în cont în maxim 60 de minute;

Dobândă fixă, fără costuri ascunse

Singurul cost al creditului rapid este dobânda zilnică de 1,20%/zi din suma împrumutată. De exemplu, dacă împrumuți 300 lei pentru 10 zile, dobânda zilnică este 3,60 lei, iar la scadență înseamnă să rambursezi 336 lei;

Comision de analiză a dosarului 0%

Singurul cost al creditului este dobânda! Nu apar costuri suplimentare nici la începutul creditului, nici la scadență. Dacă îți comunicăm de la început că ai de plată, de exemplu 336 lei la scadență, fii sigur că această sumă rămâne fixă! Transparența și claritatea în exprimare ne caracterizează!

Fără giranți sau garanții

Vrem să construim o relație bazată pe încredere și seriozitate, de aceea nu cerem garanții sau să fii girat de cineva;

Condiții de creditare minimale

 • 20 de ani împliniți,
 • un venit net de cel puțin 700 lei,
 • să fii salariat/pensionar/PFA,
 • cont bancar personal sau card;

Credit 100% online, rapid, fără hârtii, fără bătăi de cap inutile

Cererea se completează de la orice laptop, calculator, telefon mobil sau tabletă cu conexiune la internet. Poți fi acasă, la serviciu, în parc sau la un spectacol și să aplici pentru Credit Până la Salariu®;

Comision de rambursare anticipată 0%

Te incurajăm să achiți mai devreme de scadența pe care tu o stabilești. De ce? Pentru că ți se recalculează dobânda și plătești mai puțin. Nu există niciun cost suplimentar dacă plătești mai devreme;

Împrumuți cât ai nevoie pe câte zile vrei

Viva Credit® acordă credite rapide între 100 și 2000 lei pe o perioadă de cel mult 35 zile. Dar dacă tu ai nevoie de doar 200 lei pentru 5 zile, nicio problemă. Vrem să te ajutăm cu cât ai nevoie, pe câte zile vrei!

Acceptăm persoane cu istoric negativ la Biroul de Credit S.A. deoarece știm că situația ta poate fi diferită în momentul de față.

Creditul Până la Salariu® a fost creat din dorința noastră de a oferi cel mai rapid împrumut care să se potrivească cel mai bine nevoilor tale. Pentru orice nelămurire contactează-ne la 021.303.0080 sau scrie-ne pe [email protected]

Ce se întâmplă dacă am nevoie de mai mult timp pentru plata creditului rapid?

În astfel de situații comunicarea este cea mai importantă! Te așteptăm să ne suni la 021.303.0080 pentru a găsi împreună o soluție rapidă de credit. Viva Credit® consideră că secretul unei colaborări frumoase constă în comunicare, încredere, înțelegere și seriozitate. Prin urmare, atunci când nu poți face plata la scadență, poți solicita o refinanțare cu minim 5 zile înainte de scadență.

În ce constă aceasta? La scadența inițială achiți doar dobânda aferentă contractului și stabilim împreună noua scadență. Hai să luăm un exemplu simplu: dacă împrumuți 300 lei pentru 10 zile, dobânda zilnică este 3,60 lei, iar la scadență înseamnă să rambursezi 336 lei. Dacă soliciți o refinanțare pentru 10 zile, înseamnă ca la scadența inițială să achiți 36 lei, iar la a doua scadență 336 lei.

Cât pot împrumuta printr-un credit rapid de la Viva Credit®?

Viva Credit® te ajută cu suma de care ai nevoie cuprinsă între 100 și 2000 lei pe o perioadă de maxim 35 zile. Dacă ai nevoie de un împrumut rapid pentru o singură zi, este perfect! Rambursezi a doua zi suma împrumutată plus dobânda pe o zi. Dorim ca tu să-ți construiești un credit flexibil, adaptat bugetului tău. Împrumuți online suma de care ai nevoie pentru câte zile dorești.

Ce se întamplă după
acordarea împrumutului?


Transferul banilor

Transferul banilor se poate face doar in zilele lucrătoare, la orele publicate pe site.

Cererile primite în afara orelor de program, precum şi cele venite în zile nelucrătoare vor fi procesate în dimineaţa următoarei zile lucrătoare.


Întârzierea la plată

Dacă nu poţi rambursa creditul la termenul stabilit, te rugăm să ne contactezi imediat pentru a afla ce opţiuni ai şi pentru a stabili modul în care vei plăti. Neplata integrală şi la timp a sumelor datorate poate avea consecinţe neplăcute:

 • Plăteşti 1,20%/zi dobândă penalizatoare.
 • Situaţia ta poate fi raportată la Biroul de Credit şi organizaţii similare. Acest lucru poate avea impact negativ asupra istoricului și scorului tău de credit.
 • Colectarea sumelor restante se va face în conformitate cu legile în vigoare. Contractul de credit poate fi cesionat firmelor specializate în recuperarea de debite. Se vor demara toate procedurile juridice şi legale pentru recuperarea datoriei, iar tu vei suporta integral toate costurile de recuperare.

Rambursarea anticipată

Creditele noastre pot fi rambursate anticipat fără nici un cost suplimentar. Vei plăti doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment (1,20%/zi).

Exemplu: Să presupunem că ai împrumutat 100 lei pentru 20 zile. 1,20%/zi dobândă înseamnă că plăteşti 1,20 lei/zi pentru fiecare 100 lei împrumutaţi.
La scadenţă ai avea de plătit 100 lei + 24,00 lei dobândă.

Dacă te hotărăşti să plăteşti anticipat, după 10 zile, vei plăti 100 lei principal + 12,00 lei dobândă.


Refinanţarea creditului

Dacă problemele tale financiare persistă poți solicita cu cel puţin 5 zile înainte de scadenţă refinanţarea creditului.

Aceasta nu este acordată automat. Contractul de refinanţare se poate aproba doar după plata integrală a dobânzii datorate pentru creditul iniţial.

Plata dobânzii se va face la scadenţa creditului iniţial. Comisionul de refinanţare este 0%. Pentru a solicita refinanţarea unui credit, intră în contul tău şi din lista de credite alege opţiunea "Prelungeşte".


Aplică Online majoritatea clienților noștri au nevoie de numai 7 minute pentru a trimite o cerere de creditare rapidă

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

Cookie-urile îți simplifică navigarea pe site-ul nostru.

Folosind site-ul fără a modifica setările referitoare la cookie-uri înseamnă că ești de acord cu folosirea acestora. Dacă vrei, totuși, poți selecta ce cookie-uri vrei să fie active. Află mai multe.

Modifică setări cookie