whatsapp link

Ce este un credit nebancar?

trimite aplicatia

Trimiți aplicația

credit nebancar

Verificăm informațiile

ai banii in cont

Ai banii în cont


Un credit nebancar este un împrumut acordat de o instituție financiară nebancară (IFN). Scopul unui astfel de împrumut este să te ajute să îți soluționezi rapid o cheltuială neprevăzută. Viva Credit® îți oferă posibilitatea să faci un împrumut rapid nebancar, pentru a te ocupa de o reparație urgentă în casă sau pentru a plăti o factură restantă. Nu ai nevoie de adeverință de venit și nici nu trebuie să vii la sediu. Solicitarea pentru un împrumut nebancar la Viva Credit® o poți face online, în doar câteva minute, aici. Primești aprobarea rapid, iar banii îți vor fi virați în cont în doar 2 ore. În felul acesta vei economisi timp prețios.


și îți putem vira banii în cont în 2 ore!

Din dorința de a fi un sprijin pentru oamenii care au o nevoie urgentă, Viva Credit® a creat Creditul Viva - un împrumut rapid ce se poate obține online, doar cu buletinul, pentru ca tu să nu mai fii nevoit să te împrumuți de la familie sau prieteni. Întregul proces este unul extrem de ușor și rapid.

Ce este un credit rapid de la Viva Credit?

Este o linie de credit cu o limită maximă de 5000 lei din care poți retrage bani rapid oricând ai nevoie. Dacă ești client nou Viva Credit, ai 0.0% dobândă în primele 30 de zile. Din limita maximă pe care ți-o punem la dispoziție, poți retrage bani oricând ai nevoie. Tu alegi suma pe care vrei s-o retragi, iar la data scadentă plătești dobândă doar pentru această sumă.

Care sunt condițiile pe care trebuie să le îndeplinesc?
 • Să ai 20 de ani împliniți
 • Să ai un venit net de cel puțin 700 lei din salariu, pensie sau PFA
 • Să ai cont bancar personal sau card
Ce avantaje are?
 • Rapid. Ai banii pe card în 2 ore
 • Flexibil. Tu alegi suma pe care vrei s-o tragi din contul tău și când vrei să faci acest lucru
 • Dobândă fixă.
 • 100% online. Poți solicita împrumutul de oriunde, oricând. Ai nevoie doar de un telefon, tabletă, calculator cu conexiune la internet. Nu e nevoie să vii la noi, nu trebuie să te deplasezi la niciun ghișeu pentru a-ți ridica banii. Aceștia vor fi virați direct pe cardul tău.
 • Accesibil. Condițiile de accesare ale Creditului Viva sunt minime.
 • Rambursare anticipată fără comisioane și alte penalități.
 • Transparență. Știi de la început toți termenii și condițiile contractului. Nu-ți vom ascunde niciodată informații.
 • Dobândă 0.0% în primele 30 de zile, dacă ești client nou.
 • Poți rambursa doar 10% din suma retrasă + dobânda acumulată.
Cui i se potrivește acest credit rapid nebancar?

Oricui are cheltuieli neprevăzute ce nu suportă amânare. Aprobarea cererii este rapidă, iar banii sunt virați direct în contul tău bancar în 2 ore.

De ce să aleg un credit nebancar?

Alegi un credit rapid în situația în care timpul nu-ți permite să aduni toate documentele necesare pentru un împrumut bancar. În cazul acesta, aprobarea poate dura câteva zile sau chiar săptămâni. Totodată, dacă prietenii sau rudele au aceleași probleme ca și tine și nu te pot împrumuta cu bani pentru o cheltuială urgentă, ce faci?
Soluția cea mai bună este împrumutul rapid de la Viva Credit®!

Cum solicit un credit rapid de la Viva Credit?

Completezi cererea online aici. Durează câteva minute. Primești răspunsul rapid. Banii sunt transferați în contul tău personal în 2 ore. La salariu rambursezi suma retrasă + dobânda acumulată.