(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-MRQJGL4'); /* */
!function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '220662898345512'); fbq('track', 'PageView'); !function(f,b,e,v,n,t,s) {if(f.fbq)return;n=f.fbq=function(){n.callMethod? n.callMethod.apply(n,arguments):n.queue.push(arguments)}; if(!f._fbq)f._fbq=n;n.push=n;n.loaded=!0;n.version='2.0'; n.queue=[];t=b.createElement(e);t.async=!0; t.src=v;s=b.getElementsByTagName(e)[0]; s.parentNode.insertBefore(t,s)}(window,document,'script', 'https://connect.facebook.net/en_US/fbevents.js'); fbq('init', '1610017242637473'); fbq('track', 'PageView'); var _ps_tgt = {a:"db1162c56479b9ba2a8080bfa58919fa6f7ef48c6495cd07e88e6f1ecaa8ac19f7a7e0c3d04b0fa8", pc:"1", pp:"100", cc:"1", bc:"1"} ; (function () {var s = document.createElement("script");s.type = "text/javascript";s.async = "async";s.src = "//profitshare.ro/tgt/js";document.body.appendChild(s);} )()
(function(d, s, id) { var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) return; js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js#xfbml=1&appId=552729638134885&version=v2.0"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk'));
aplica online pentru un credit rapid

Ce este un credit nebancar?

Un credit nebancar este un împrumut acordat de o instituție financiară nonbancară (IFN) pentru a te ajuta să îți soluționezi rapid o cheltuială neprevăzută. Optând pentru credite nebancare, beneficiezi de o serie de avantaje care fac întreg procesul mai ușor și mai rapid. Viva Credit® îți oferă posibilitatea să faci un împrumut rapid nebancar pe o perioadă de cel mult 60 zile și să soliciți suma de care ai nevoie (100-2000 de lei), pentru a te ocupa de o reparație urgentă în casă sau pentru a plăti o factură restantă. Nu ai nevoie de adeverință de venit și alte acte pentru a-ți întocmi dosarul și nici măcar nu trebuie să mergi la bancă. Solicitarea pentru un împrumut nebancar o poți face online, în doar câteva minute. La fel de repede vei primi și aprobarea, iar banii îți vor fi virați în cont în doar 2 ore. În felul acesta vei economisi timp prețios și nu numai. Vei evita cheltuieli suplimentare, întrucât nu avem comisioane de analiză sau de rambursare anticipată!

Aplică Online și îți putem vira banii în cont chiar mâine la ora 09:00
Exemplu: Ai 0% dobândă la primul credit, cadou de bun venit! De exemplu, dacă iei un credit de 200 lei pentru 35 zile, la scadență plătești înapoi tot 200 lei. Dacă ești deja clientul nostru, pentru un credit de 200 lei luat pe 35 zile plătești la scadență 200 lei + 84 lei dobândă (total 284 lei).

Din dorința de-a fi un sprijin pentru oamenii aflați la nevoie, Viva Credit® a creat Creditul Până la Salariu®. Un credit rapid ce se poate obține online, doar cu buletinul, pentru ca tu să nu mai fii nevoit să te împrumuți de la familie sau prieteni. Termenii de acordare a unui credit nebancar online sunt flexibili, iar întregul proces este unul extrem de ușor. Astfel nu vei mai depune niciun efort în plus pentru a-ți soluționa problema financiară. Dacă te gândeai cu groază că un împrumut ți-ar da prea multe bătăi de cap, acum nu mai este cazul. Noi știm cât de important este pentru tine să primești o mână de ajutor atunci când ai mai mare nevoie de ea. Viva Credit® te salvează cu Creditul Pana la Salariu ori de câte ori ai nevoie, ținând cont de nevoile tale. La noi nu ai nevoie de giranți sau garanții. Așa cum nu ai nevoie nici de adeverință de venit, o condiție esențială în acordarea creditelor bancare. Poți să soliciți suma de care ai nevoie numai pe baza buletinului, iar banii îi primești în doar două ore. Prin Creditul Până la Salariu® vrem să oferim soluția perfectă pentru problema ta, iar acesta a fost creat special pentru tine! Este usor și rapid de obținut, iar rambursarea nu presupune cheltuieli suplimentare si timp irosit.

De ce să optezi pentru împrumuturi nebancare online?

Pentru că sunt gândite special pentru nevoile tale. Termenii au fost atent stabiliți ținând cont de ceea ce își dorește o persoană care are nevoie urgent de o sumă de bani. Ai libertatea să îți alegi suma pe care o împrumuți completând cererea aici. Apoi îți virăm banii în cont. Iată cum în doar 2 ore ai făcut rost de banii de care aveai nevoie și ai scăpat de orice grijă! Chiar și persoanele care obișnuiesc să economisească frecvent se pot trezi în postura de a fi nevoite să împrumute o sumă de bani, fie ea oricât de mică. Poate trebuie să plătească o reparație auto, o factură sau o investigație medical. Motivele sunt multe și sunt condiționate de factori care nu țin neapărat de noi. Metodele de soluționare, din păcate nu sunt prea multe. Ce faci dacă prietenul cel mai bun sau fratele nu au posibilitatea să îți întindă o mână de ajutor să îți rezolvi problema în cel mai scurt timp? Când situația pare fără rezolvare, un credit rapid nebancar te ajută! Îl poți obține rapid, în termenii impuși de tine: tu stabilești suma, scadența și modul de rambursare. Mai mult, dacă vrei să rambursezi suma împrumutată mai devreme de scadența stabilită, plătești mai puțin. Dobânda îți este recalculată și plătești doar pentru zilele în care ai folosit creditul. Mai precis, dacă faci un împrumut pentru 21 zile și îl restitui în 18 zile, atunci vei plăti suma împrumutată și dobânda doar pentru cele 18 zile.

Cum pot obține un împrumut rapid nebancar?

Acordarea unui credit nebancar rapid se bazează pe un proces cât mai simplu și rapid. Tot ce trebuie să faci este să completezi cererea aici și să ne trimiți o copie după buletin pe e-mail ([email protected]) sau fax (021 387 3502). Solicitarea ta va fi analizată rapid iar suma împrumutată (100-2000 lei) îți va fi transferată în cont în doar 2 ore. Persoanelor care au mai solicitat credite le punem la dispoziție alte 4 metode de a cere un împrumut. Pot face solicitarea telefonic la 021 303 0080, online, din contul de client, prin aplicația pentru mobil Viva Credit® sau prin SMS la 1891 (în mesaj trebuie specificate suma și durata; de exemplu, pentru un împrumut de 300 lei pentru 15 zile, vei scrie 300 15).

Ce sumă pot împrumuta?

Viva Credit® îți dă libertatea de a alege suma de care ai nevoie pentru a scăpa total de grija facturilor și a altor cheltuieli ce nu suportă amânare. Poți să soliciți orice sumă ai nevoie, cuprinsă între 100 și 2000 lei, pentru o perioadă de cel mult 60 zile. Nu îți va fi impus niciun cost suplimentar, cum ar fi pentru plata anticipată. Vei plăti doar suma împrumutată și dobândă de 1,20%/zi.

Cine poate solicita credite online nebancare?

Oricine are o nevoie urgentă de o sumă de bani, poate solicita un împrumut online nebancar! De aceea nu sunt impuse multe condiții, tocmai pentru a da posibilitatea de a face împrumuturi rapide nebancare unui număr cât mai mare de persoane. Pentru a face o solicitare pentru credite nebancare online, trebuie îndeplinite doar câteva condiții:

  • Să ai 20 ani împliniți
  • Să ai un venit net mai mare de 700 lei
  • Să fii salariat(ă)/ pensionar(ă)/ ai un PFA
  • Să ai un cont bancar sau un card

Modalități de rambursare pentru credite nebancare rapide

Suma de bani împrumutată trebuie rambursată în cel mult 35 de zile, însă tu ești cel care decide data exactă. O poți face și mai repede decât estimai, iar acest lucru nu poate fi decât în avantajul tău întrucât vei plăti mai puțin. Dobânda pentru creditele nebancare este recalculată doar pentru zilele în care ai folosit creditul și vei plăti doar suma împrumutată și dobândă aferentă zilelor de credit. Spre exemplu, dacă ai luat un credit de 500 de lei pentru 10 zile, însă decizi să îl platești înainte de scadență, după 5 zile, vei plăti 500 lei și dobândă aferentă celor 5 zile. Dacă după perioada stabilită de tine nu vei reuși să returnezi suma împrumutată și vei avea nevoie de mai mult timp, poți solicita o refinanțare. Această cerere trebuie să o faci însă cu minim 3 zile înainte de scadență. Trebuie să ne suni la 021 303 0080 și să stabilim împreună noua scadență. Poți face asta și din contul tău de client Viva Credit.

Ce se întamplă după
acordarea împrumutului?


Transferul banilor

Transferul banilor se poate face doar in zilele lucrătoare, la orele publicate pe site.

Cererile primite în afara orelor de program, precum şi cele venite în zile nelucrătoare vor fi procesate în dimineaţa următoarei zile lucrătoare.


Întârzierea la plată

Dacă nu poţi rambursa creditul la termenul stabilit, te rugăm să ne contactezi imediat pentru a afla ce opţiuni ai şi pentru a stabili modul în care vei plăti. Neplata integrală şi la timp a sumelor datorate poate avea consecinţe neplăcute:

  • Plăteşti 1,20 %/zi dobândă penalizatoare.
  • Situaţia ta poate fi raportată la Biroul de Credit şi organizaţii similare. Acest lucru poate avea impact asupra istoricului și scorului tău de credit.
  • Colectarea sumelor restante se va face în conformitate cu legile în vigoare. Contractul de credit poate fi cesionat firmelor specializate în recuperarea de debite. Se vor demara toate procedurile juridice şi legale pentru recuperarea datoriei, iar dvs. veţi suporta integral toate costurile de recuperare.

Rambursarea anticipată

Creditele noastre pot fi rambursate anticipat fără nici un cost suplimentar. Vei plăti doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment (1,20%/zi).

Exemplu: Să presupunem că ai împrumutat 100 lei pentru 20 zile. 1,20%/zi dobândă înseamnă că plăteşti 1,20 lei pentru fiecare 100 lei împrumutaţi.
La scadenţă ai avea de plătit 100 lei + 24,00 lei dobândă.

Dacă te hotărăşti să plăteşti anticipat, după 10 zile, vei plăti 100 lei principal + 12,00 lei dobândă.


Refinanţarea creditului

Dacă problemele tale financiare persistă poți solicita cu cel puţin 5 zile înainte de scadenţă refinanţarea creditului.

Aceasta nu se acordă automat. Contractul de refinanţare se poate aproba doar după plata integrală a dobânzii datorate pentru creditul iniţial.

Plata dobânzii se va face la scadenţa creditului iniţial. Comisionul de refinanţare este zero. Pentru a solicita refinanţarea unui credit, intră în contul tău şi din lista de credite alege opţiunea "Prelungeşte".


Aplică Online majoritatea clienților noștri au nevoie de numai 7 minute pentru a trimite o cerere de creditare rapidă

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

Cookie-urile îți simplifică navigarea pe site-ul nostru.

Folosind site-ul fără a modifica setările referitoare la cookie-uri înseamnă că ești de acord cu folosirea acestora. Dacă vrei, totuși, poți selecta ce cookie-uri vrei să fie active. Află mai multe.

Modifică setări cookie