whatsapp link

Cum împrumuți bani online?

trimite aplicatia

Trimiți aplicația

imprumut online

Verificăm informațiile

ai banii in cont

Ai banii în cont


Câteva întrebări pe care oricine le are în minte atunci când are nevoie urgentă de bani sunt: „Cum obțin banii?”, „Unde completez cererea?”, „Ce acte îmi trebuie?”, „Îndeplinesc condițiile de creditare?”


Dacă ai nevoie de un împrumut rapid de bani pentru o cheltuială urgentă, soluția îți este oferită de Viva Credit®. Împrumutul de bani online este o soluție flexibilă, rapidă și accesibilă fiecărei persoane care are o urgență financiară. Poți aplica online aici fără a finecesară deplasarea la sediul companiei noastre. Aprobarea este rapidă și reușești să-ți rezolvi problemele financiare în timp util.


și îți putem vira banii în cont în 2 ore!

Pentru a obține un împrumut online de la Viva Credit® trebuie să ai:

  • Vârsta peste 20 de ani
  • Un venit stabil din salariu, pensie sau activități independente (PFA, PFI, II, IF sau profesii liberale)
  • Un cont bancar și un card atașat acestuia

Cel mai avantajos împrumut de bani cu aprobare rapidă

Conform unui studiu intern, 9 din 10 români care au obținut un împrumut de bani de la noi se declară mulțumiți de serviciile noastre și ne-ar recomanda cu încredere prietenilor.

Cine împrumută bani pe termen scurt?

Oricine are o cheltuială neprevăzută și nu se poate descurca fără un ajutor financiar pentru câteva zile. Poate fi vorba de plata unei facturi restante, cheltuieli medicale, reparații în casă etc.

Cel mai rapid credit online pe termen scurt este la Viva Credit®. Acesta este preferat de persoanele care doresc să-și rezolve o nevoie urgentă de bani în cel mai scurt timp posibil, discret, fără hârtii și cu minimum de efort.

Ce se întâmplă după acordarea împrumutului?

Transferul banilor

Îți transferăm banii în 2 ore, chiar și în weekend.


Întârzierea la plată

Dacă știi că la data scadentă nu vei putea plăti cel puțin 10% din suma utilizată + dobânda aferentă, te rugăm să ne anunți telefonic. Te vom informa ce opțiuni ai și vom stabili împreună modul în care vei plăti.

A doua zi după scadență, vor începe să se acumuleze penalități de 1,20%/zi pentru suma restantă și nu vei mai putea face trageri noi.


Rambursarea anticipată

Îți recomandăm să restitui suma utilizată și dobânda aferentă imediat ce ai posibilitatea. În felul acesta, nu se mai acumulează dobânda și costul total este mai mic.

Când rambursezi anticipat, plătești doar suma împrumutată şi dobânda acumulată până în acel moment. Nu vor exista costuri suplimentare pentru plata anticipată!