Acest site foloseste cookie-uri. Navigând în continuare, îţi exprimi acordul asupra folosirii cookie-urilor, în concordanță cu informațiile detaliate prezentate aici .

La Viva Credit castigi cu prietenii tai II

In urma extragerilor din datele de 15.12.2016 și 01.02.2017, cei 10 castigatori din cadrul promotiei „La Viva Credit castigi cu prietenii tai II” sunt:
CIOCOTOI AUREL
BIRGEAN ANAMARIA ANDRADA
CIOBANU ANDREEA
ICLENZAN BIANCA LOREDANA
SUTA GRIGORE CLAUDIU
BUZESCU PAUL SORIN
GABRIEL MARIAN URSACHI
MINCIU IONUT DANIEL
MIRON DORIN ALEXANDRU
GEANA ALEXANDRU

Felicitari!

Castiga un IPhone 7 de Sarbatori

In urma extragerii din data 01.02.2017, Airini Dumitru a fost desemnat castigatorul din cadrul concursului "Castiga un IPhone 7 de Sarbatori".
Felicitari!

Pastila financiară - Nu pleca la cumpărături cu stomacul gol!


Asigură-te că manânci cel puțin un sandwich înainte de a pleca la cumpărături. Eviți, astfel, să arunci cu banii pe tot felul de “bunătăți”, pe care le vezi printre rafturi. Dacă te bazezi pe impulsul de moment (în cazul în care ți-e foame), e foarte posibil ca mâncarea pe care o vei alege să fie în cantități foarte mari și nici măcar una atât de sănătoasă.

Drept urmare, vei constata că mult din ceea ce ai cumpărat va ajunge la cosul de gunoi.

Concluzia? Manancă bine, fă-ți lista de cumpărături și pleacă să cheltui bani inteligent!

Educația financiară este o necesitate, pentru fiecare dintre noi, indiferent de specializare. Suntem proprii manageri, când vine vorba de veniturile noastre, așa că trebuie să știm să avem grijă cât și, mai ales, pe ce ne cheltuim banii. Responsabilitatea este unul din cele mai importante criterii, atunci când vorbim de bani.


PASTILA FINANCIARA - Economisirea banilor


Motivele pentru care economisim bani sunt nenumărate:
 • vrem să avem rezerve pentru situaţii de urgenţă
 • ne dorim lucruri sau vacanţe pe care nu le putem achiziţiona din veniturile lunare obişnuite
 • avem credite, pe care vrem sa le acoperim anticipat
 • ne dorim ca, în viitor, să ne putem completa pensia pe care ne-o oferă statul
 • vrem ca, de sărbători, să fim relaxați financiar
 • evenimentele din familie sunt și ele motive de economisire, anual sau chiar lunar.
Indiferent de motive, fie că sunt ţinte concrete sau dorinţe de acumulare, ca să nu dăm din colt în colt în ultima clipă, bineînțeles că trebuie să punem, lunar, bani deoparte. De recomandat ar fi minim 10% din venitul total lunar.

În viaţă, nu contează câţi bani faci, ci câţi păstrezi. Cheltuiește responsabil!


De ce nu reușim să punem bani deoparte lunar?


Simplu, pentru că de fiecare dată apar diverse cheltuieli care ne împiedică să facem acest lucru. Fie că sunt unele banale, fie apar tot felul de nevoi urgente. O factură prea mare, un cadou pentru o zi de naștere, o haină nouă, o ieșire la restaurant, o amendă, o reparație la mașina și lista poate continua. V-am spus, motive sunt multe. Dar v-ați gândit vreodată că poate noi suntem de vină? De ce? Pentru simplu motiv că nu știm să ne gestionăm propriul buget. Nu știm sau nu vrem să renunțăm la o plăcere în favoarea alteia. Și mai există veșnicul “de luna viitoare” sau “de luni”!

E adevarat că banii sunt făcuți ca să-i cheltuim dar, nu oricum. Dacă aceștia nu ne dau afară din casă, ar trebui să fim mult mai chibzuiti în ceea ce-i privește. Poate renunțăm la acea gentuță roșie din vitrine, care se potrivește cu pantofii de-acasă sau la setul ăla de cuțite care taie pană și cuiele. Acestea mai pot fi amânate câteva luni. Bine, dacă vine copilul de la școala și-ți spune că se strâng bani pentru nu știu ce manuale opționale, chiar nu ai ce să faci. Aia chiar este o necesitate.

Am putea renunța la o cafea sau un prânz consumate în oraș. Sau, fumăm mai puțin dacă nu putem renunța definitiv la țigări. Știm cu toții că viciile nu sunt deloc ieftine!

Important este să ne limităm la strictul necesar iar micile plăceri să le mai amânăm o vreme.

Gandiți-vă, în primul rând, la un motiv puternic care ar putea să vă ambiționeze în privința banilor puși deoparte.

Un televizor nou, o vacanță bine meritată? Sau un cadou mai consistent pentru cineva drag?

Toate acestea pot fi realizate dacă reușim să ne autodisciplinăm.

Hai că se poate!


PASTILA FINANCIARA - Fa-ti cafeaua acasa!Fă-ți cafeau acasă și ia-o la pachet. Așa, nu vei mai fi tentat să dai, zilnic, cel puțin 1 leu pe fiecare cafea băută de la aparatele amenajate în oraș, la serviciu sau la metrou. Vei fi surprins să observi câți bani economisești astfel.

Educația financiară este o necesitate, pentru fiecare dintre noi, indiferent de specializare. Suntem proprii manageri, când vine vorba de veniturile noastre, așa că trebuie să știm să avem grijă cât și, mai ales, pe ce ne cheltuim banii. Responsabilitatea este unul din cele mai importante criterii, atunci când vorbim de bani.

Pastila financiară - Nu pleca la cumpărături fără listă!


Înainte să pleci la cumpărături, ideal e să faci o listă de cumpărături cu ce ai, strict, nevoie. Vei vedea că, intotdeauna, vei ieși mai ieftin. Asigură-te că nu te abați de la ea! Astfel, nu vei mai fi ispitit de diversele “super-oferte”, de lucruri inutile sau care nu-ți sunt necesare în perioada imediat următoare. În plus, salvezi și timp, pentru că vei urmări doar rafturile cu produsele scrise pe lista ta!

Educația financiară este o necesitate, pentru fiecare dintre noi, indiferent de specializare. Suntem proprii manageri, când vine vorba de veniturile noastre, așa că trebuie să știm să avem grijă cât și, mai ales, pe ce ne cheltuim banii. Responsabilitatea este unul din cele mai importante criterii, atunci când vorbim de bani.


1+1=Viva Credit


Eram bine. Aveam 2 copii trecuți de vârsta colicilor, primilor dinți, pampersilor. Unul intra la clasa pregătitoare, iar pe celălalt urma să-l dăm la grădiniță. Eu începusem serviciul și mă integrasem, din nou, din punct de vedere social. Totul bine și frumos. Aparent, nu ne lipsea nimic. Bine, acum să nu credeti că aveam de toate. Ne mulțumeam cu faptul că ne sunt băieții sănătosi iar noi cu putere de muncă.

Intrasem, cumva, într-o rutină. Serviciu, casă, copii.

Într-o duminică de dimineața, copiii nostri s-au trezit cu dor de ducă. Vroiau să mergem în Herăstrău la un spectacol organizat de gașca Zurli!

Am ajuns acolo printre primii și ne-am postat în fața scenei. În deschiderea spectacolului a dansat o trupă de copii. Niște fetițe frumoase foc, cu fuste scurte și colorate de ți se “strepezeau” ochii când te uitai la ele. Toate cochete, vesele și talentate.

Le-am admirat tot spectacolul, însă reacția soțului meu a fost una neașteptată:
- Cum ar fi să avem și noi una așa?
- Una așa, ce?
- Ce nu înțelegi?
- Păi nu înțeleg ce vrei…
- Vreau o fetiță a noastră.
- Nu-ți sunt suficienți doi băieți? Vrei și un “organizator” de evenimente?
- Hai măi, gândește-te și tu ce frumos ar fi. O fetiță!
- Dar ai făcut 2 baieti! Ce garanție ai că nu iese tot baiat?
- Fată iese, simt!
- Nu, nici gând! Abia m-am liniștit și eu. Încă un copil? Ei, hai, lăsați!
De 8 martie, primesc “cadou” un test de sarcină. Pozitiv.
- Vezi, ce ți-am spus eu că va fi fată?! Ai aflat azi, 8 martie! E un semn!
Cum să-i distrug eu “Universul”, spunându-i că nu zilele din calendar determină sexul copilului? L-am lăsat cu entuziasmul lui și mi-am văzut de treburile mele. Iată că a venit și ziua primei ecografii. Dacă vă vine să credeți, s-a învoit de la muncă să meargă cu mine. I-am spus că e prima și că nu prea are ce să vadă. Nu am avut cu cine să mă inteleg.
- Și, mai aveți copii acasă?
- Da, doi!
- Minunat! Și vreti încă doi, nu?
- Aaaaa, nu! Ăsta e ultimul!
- Ăștia…
- Nu inteleg!
- Sunt două inimi care bat! Ghici ciupercă ce-i?
Jur că mă luaseră toate transpirațiile. Soțul meu se albise la față. Medicul nu glumea.
- Aveți gemeni! Felicitări!
Ce facem? Ne supărăm? Ne răzgândim? Doamne ferește! Să fie primit! La ecografii, nici nu întrebam sexul copiilor pentru că noi știam că sunt fete! Fetele noastre! Cel puțin, la asta visam noi. Și uite că a venit și ziua ultimei ecografii. În timp ce “le studia” medicul, îl și aud: “Stai, băi, băiatule potolit, că nu te pot măsura! Uită-te la frate-tu ce cuminte stă”! Să mi se facă rău! Să leșin acolo! Care băiat? Care frate-su? Noi avem două fete!

Doctorul, văzându-ne reacțiile amandurora, ne întreabă:
- Știați că sunt băieți, nu?
- Aaaaaa, noi știam că sunt fete!
- Vi s-a spus asta la ecografie?
- Nu…eram noi siguri că sunt fete!
- Păi, socoteala de-acasă…
Bineînțeles că au început liste de cumpărături… totul x 2. Am reușit să punem ceva bani deoparte din momentul aflării că avem super ofertă… adică 2!

Pătuț x 2, haine x 2… și cam tot ce trebuie pentru nou-născuți. Și după ce le-am cumpărat pe toate, am realizat că nu avem bani suficienți pentru cărucior. Când l-am întrebat pe soțul meu de unde mai facem rost de restul banilor, răspunsul lui a fost clar ca “bună ziua”: Viva Credit®!

Mai luasem un împrumut rapid de la ei cu ceva timp în urmă, așa că, nu ne erau străini. Când am intrat la ei pe site să completăm formularul, am avut parte de-o mare surpriză. Au mărit plafonul de la 1000 de lei la 1500 dacă ești la al doilea credit. Iar noi eram.

Am aplicat, ne-au intrat banii într-o oră! Să tot iei un credit rapid de la Viva Credit®! Aleluia! Am prins și o ofertă bună la un cărucior pentru gemeni. Deci, toată lumea mulțumită! Dacă nu apelam la Viva Credit®, zău că ne-am fi ciocnit de întrebarea: “Nu vă ajungeau doi copii?”


RENUNȚĂ LA OBICEIUL DE A FUMA!


Un pachet de țigări costă, în medie, 15 lei. Dacă fumezi zilnic un pachet, într-un an de zile cheltui, numai pe țigări, aproximativ 5.500 de lei. Asta seamănă deja cu risipa de bani. Cu 5500 de lei (sau 1220 de euro) puși deoparte anual, în 5 ani poți da avansul pentru casa ta! Nu mai intrăm și în capitolul sănătate, că nu are rost, însă, când știi că ai nevoie de bani, în primul rând renunți la fumat. E un moft pe cât de nesănătos pe atât de costisitor!

GĂTEȘTE MAI MULT! MĂNÂNCĂ MAI RAR ÎN ORAȘ!


O masă pregătită acasă, te duce la cel mult 10 lei, pe când cea servită în oraș poate depăși 50 de lei. Făcând un calcul simplu, pe doar 1 an, cu 2 ieșiri/săptămână în oraș, vei economisi în jur de 4800 de lei! Surprinzător, nu?

În primul rând, mănânci mai sănătos acasă decât în oraș. În plus, uneori poate fi mai relaxant să gătești decât să riști să nu fi servit, conform așteptărilor, la restaurant.

Educația financiară este o necesitate, pentru fiecare dintre noi, indiferent de specializare. Suntem proprii manageri, când vine vorba de veniturile noastre, așa că trebuie să știm să avem grijă cât și, mai ales, pe ce ne cheltuim banii. Responsabilitatea este unul din cele mai importante criterii, atunci când vorbim de bani.

sună-ne la:
021 303 0080
0372 402 500
L-V: 8:30-20:00
S-D: 9:00-17:00

 • Ai bani de dat urgent?

  Se întamplă uneori să trebuiască să faci o plată urgent, și să nu mai poți aștepta până în ziua de salariu. E normal, mai pațim și noi din când în când :) Te putem ajuta, rapid, elegant si fără dureri de cap!

 • "Sunteti de incredere si de mare ajutor la nevoie!!! Va felicit si nu in ultimul rind, mii si mii de multumiri." Sanda S., 19/08/2015

 • "Super profesioniști, o instituție care nu te lăsa la greu." Elenita T., 10/04/2016

 • "Sunteti prompti si va multumesc. Vom mai colabora de dragul echipei dvs. Sunteti super. Felicitari si multumesc." Elena D., 04/05/2016

 • "Vad ca sunt si multe pareri mediocre ori negative. Eu personal sunt foarte multumita. Totul fiind online, sunt ceva formulare si verificari de facut, dar in acelasi timp e mai comod, totul realizandu-se din confortul propriei case." Andra Sorina P., 11/05/2016

 • "Va multumesc ca existati si va rugam sa ne ajutati in continuare. Eu sunt ff incantata de serviiciile dvs. si va recomand la toata lumea." Maria L., 13/12/2013

 • "Va multumesc pentru promtitudine. Sunt foarte incantata ca beneficiez de ajutorul dvs., ori de cate ori am nevoie, pentru mine este de un real folos. Acum stau linistita ca pot rezolva micile probleme financiare mai usor si fara bataie de cap. Va doresc o zi buna." Madalina M., 07/01/2014

 • "Stimata firma Viva Credit, va multumesc. Ajutorul dvs a venit in timp record…sunteti super, nu am cuvinte. Va multumim din tot sufletul. Milioane de multumiri, va pup cu mult drag." Daniela K., 16/01/2014

 • "Multumesc pentru colaborare, o sa mai apelez la servicile dumneavoastra cu incredere." Iosif D., 13/09/2013

 • "Va multumesc pentru ca ati fost intotdeauna foarte corecti, sunteti un mare ajutor pentru noi, cei care nu avem o situatie financiara destul de agreabila, m-ati ajutat de fiecare data si sper ca o veti face si de acum inainte." Alexe M., 18/03/2013

 • "Multumesc, apelez cu incredere la Viva Credit pentru ca ma ajuta atunci cand am reala nevoie!" Palade H., 13/03/2013

 • "Va multumesc mult pentru amabilitatea dvs si pentru cum ne tratati, ca si clienti." Carmen S., 05/12/2013

 • "Eu va multumesc pt. ajutorul acordat la nevoie ... voi mai apela negresit, sunteti un prieten adevarat... O zi buna va doresc!" Marioara S., Tasnad, 10/01/2012

 • "Va multumesc mult pt amabilitatea cu care serviti clienti si pt serviciile oferite" Crina R., Satu Mare, 07/12/2011

 • "In primul rind, doresc sa va mutumesc mult pentru sprijinul real pe care il acordati. Gasesc ca este un serviciu neobisnuit, rapid si foarte eficace. Sincer felicit firma pentru serviciile oferite si mai ales pentru promtitudinea rezolvarii cererii." Cristian P, 24/10/2011

 • "Sunt sigur ca am facut o alegere buna apeland la serviciile dumneavoastra. Va multumesc pentru rapiditatea cu care am fost servit intr-o situatie de extrema urgenta." Ion M, Bucuresti, 18/10/2011

 • "Va multumesc din suflet pentru aprobarea acestui imprumut, m-a scos dintr-o situatie urgenta! Sanatate si toate bune!" Sergiu C., 10/04/2014

 • "Multumesc pentru sprijin. Un prieten adevarat este acela care iti ofera ajutorul atunci cand "arde". Sa auzim de bine si sa va dea Domnul sanatate!" Violeta G., 04/05/2011